Life

Alexia Eram, fana emisiunii Survivor România. Îi imită perfect pe Războinicii Starlin și Sorin

19.04.2021 | 20:41
Alexia Eram fana emisiunii Survivor Romania Ii imita perfect pe Razboinicii Starlin si Sorin
ADVERTISEMENT

Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca, este fană înrăită a emisiunii Survivor România de la Kanal D. Tânăra știe să-i imite perfect pe doi dintre Războinici, Starlin Medina și Sorin Pușcașu. 

Iubita cântărețului Mario Fresh nu ascunde faptul că urmărește cu sufletul la gură competiția sportivă moderată de Daniel Pavel. Și nu o spunem noi, ci o filmare de pe rețelele de socializare în care le arată tuturor salutul făcut de Războinici atunci când câștigă.

ADVERTISEMENT

Vedeta și partenerul ei de viață se distrează de minune împreună, lucru observat cu ochiul liber într-o filmare de pe Tik Tok. Alexia Eram și artistul au imitat la perfecțiune salutul pe care Starlin și Sorin îl fac atunci când își unesc forțele în teren.

Alexia Eram, pusă pe șotii. Cum l-a imitat pe Starlin de la Survivor România

„Particip la pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.

ADVERTISEMENT

Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo, știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu.

Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut basket și baseball mulți ani”, spunea Starlin înainte de a pleca la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Războinicul s-a remarcat prin concurenții din Republica Dominicană și este văzut ca un lider printre colegi. Tânărul reușește să le aducă o stare bună participanților și își încurajează coechipierii de fiecare dată când are loc câte un meci.

Se pare că Starlin a cucerit-o și pe Alexia Eram, care adoră forma de salut a acestuia atunci când echipa sa câștigă. Frumoasa șatenă urmărește cu mare interes emisiunea, la fel și partenerul ei de viață, Mario Fresh, care o susține necondiționat.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de circa 5 ani, recent mărturisind că se gândesc și la căsătorie, în ciuda faptului că ultimii ani de relație i-au petrecut mai mult la distanță pentru că fiica știristei Andreea Esca studiază la Londra.

„În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara.

Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu”, a povestit Alexia Eram despre cum și-a cunoscut iubitul.

ADVERTISEMENT