Life

Alexia Eram a ajuns pe mâna medicilor! Fiica Andreei Esca, la centrul de analize

16.07.2020 | 12:24
Alexia Eram a ajuns pe mana medicilor Fiica Andreei Esca la centrul de analize
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a mers la o clinică medicală, cel mai probabil, pentru a-și face o serie de analize. Fiica Andreei Esca a fost însoțită de Mario Fresh. Posibil ca cei doi iubiți să se pregătească de o vacanță.

Potrivit spynews.ro, fiica Andreei Esca a respectat întocmai măsurile impuse de autorități. Alexia a intrat în clinica medicală cu masca pe față și, chiar dacă era însoțită de Mario, a păstrat distanța regulamentară.

ADVERTISEMENT

Vizita Alexiei la clinica medicală a venit la scurt timp după ce au apărut informașii conform cărora mama ei ar fi fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Alexia Eram, vizită de urgență la o clinică medicală

Alexia Eram a participat alături de Andreea Esca la petrecerea de pe litoral, acolo unde se presupune că vedeta ProTv s-ar fi infectat cu noul coronavirus. În plus, entru că virusul își face de cap cum dorește și nu știi când  și cum te poate contamina, testarea periodică este extrem de utilă.

ADVERTISEMENT

Așa au ajuns Alexia și Mario Fresh la centrul de analize. Odată ajunși în cabinet, un cadru medical, îmbrăcat în echipament de protecție, a avut grijă să completeze toate formularele necesare înainte de orice testare.

În tot acest timp, atât Alexia, cât și Mario, au stat cu măștile pe față, dar la ieșirea din clinică le-au dat jos fericiți.

ADVERTISEMENT

Din păcate, se pare că nu doar Andreea Esca se luptă cu noul coronavirus. După ce s-a zvonit că ar fi fost testată pozitiv și internată la Spitalul Monza din Capitală, în spațiul public a apărut informații conform cărora și soțul vedetei, Alexandre Eram, este, la rândul său, infectat cu agentul patogen care face victime pe zi ce trece.

Acesta se pare că este internat la terapie intensivă în același spital unde se află și Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

 

Tags: