Life

Alexia Eram, formă de invidiat. Imaginea incendiară din sala de antrenament pe care a postat-o iubita lui Mario Fresh

Alexia Eram se menține în formă maximă și se pregătește intens pentru vară, mai ales de când s-a mutat în Dubai unde poate sta cât e ziua de lungă la plajă.
31.03.2022 | 10:16
Alexia Eram forma de invidiat Imaginea incendiara din sala de antrenament pe care a postato iubita lui Mario Fresh
Alexia Eram, pregătită pentru vară. Iubita lui Mario Fresh nu ratează vizitele la sală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra de 21 de ani a postat imagini incendiare din sala de antrenament unde merge de la jumătatea lunii martie, în Emirate. Iubita lui Mario Fresh a atras toate privirile, având o siluetă intens lucrată la fitness.

Alexia Eram, pregătită pentru vară. Iubita lui Mario Fresh nu ratează vizitele la sală

Alexia Eram nu ratează vizitele la sala de fitness, unde își moderează silueta în fiecare zi. Influencerița le-a arătat deja fanilor cât de mult a progresat de când se ține de treabă, dovadă că are un abdomen cu „pătrățele”.

ADVERTISEMENT

Fiica prezentatoarei Andreea Esca merge la antrenamente indiferent de oră. Șatena recurge la exerciții atât dimineața, cât și după o cină târzie pe care o savurează alături de partenerul ei de viață, cântărețul Mario Fresh.

De altfel, vedeta nu ratează ocazia să se fotografieze în oglinzile din sălile de antrenament, totul pentru a-și ține fanii la curent cu activitățile pe care le desfășoară în Emiratele Arabe unde s-a mutat pentru o perioadă.

ADVERTISEMENT
Alexia Eram, la sală
Alexia Eram, la sală, în Dubai. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Alexia Eram, proiecte în Dubai. S-a mutat cu iubitul

Îmbrăcată sumar, cu o bustieră roz și pantaloni sport negri, Alexia Eram face furori cu felul în care arată. De când a plecat în Dubai este într-o formă de zile mari și se bucură din plin de proiectele pe care le are departe de țară.

„Am zis să fac aceste story-uri ca să vă explic scopul deplasării mele în Dubai. De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă, nu știu cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult.

ADVERTISEMENT

Tot contentul meu o să fie de aici, așa că dacă vreți să vedeți ceva în special să îmi lăsați mesaj, locurile pe care le vizitez, ce mănânc, antrenamentele mele. Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald.

Nu murim încă de cald, dar probabil în două săptămâni o să fie greu să stăm mult timp afară. Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează”, a spus influencerița pe Instagram.

ADVERTISEMENT