Life

Alexia Eram, imagine rară alături de părinții lui Mario Fresh. Cum se înțelege cu ”socrii”

22.03.2021 | 16:40
Alexia Eram imagine rara alaturi de parintii lui Mario Fresh Cum se intelege cu socrii
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a postat o fotografie rară alături de familia iubitului ei, Mario Fresh, ca răspuns la o întrebare primită pe Instagram de la unul dintre urmăritorii ei.

Fiica Andreei Esca pare să fie extrem de iubită și bine primită de cei care într-o zi vor deveni socrii ei, însă și ea îi are la suflet, căci se înțelege de minune.

ADVERTISEMENT

Răspunsul pe care l-a dat la respectiva întrebare pe care a primit-o este mai mult decât elocvent în acest sens.

Alexia Eram se înțelege de minune cu familia lui Mario Fresh

„Cum te înțelegi cu familia lui Mario?”, este provocarea primită de Alexia Eram. „Este a doua mea familie”, a răspuns tânăra fără să stea mult pe gânduri, publicând o fotografie alături de familia lui Mario Fresh pentru a dovedi că nu minte.

ADVERTISEMENT

Alexia și Mario formează unul din cele mai fresh cupluri din showbiz-ul românesc, iar relația dintre cei doi nu a fost ușoară de la început. Una din principalele provocări cu care au început să se obișnuiască a fost distanța dintre cei doi.

Pe cei doi îi unesc idealurile și visele pe care le au în comun, iar povestea lor de iubire pare de nezdruncinat. Totuși, ce ar putea pune capăt acestui cuplu?

ADVERTISEMENT
alexia eram
Alexia Eram îi adoră pe părinții lui Mario Fresh

Mario, declarații sincere despre relația cu Alexia

Mario a vorbit la un moment dat într-un interviu la Antena Stars peste ce anume nu ar putea trece sub nicio formă în relația cu Alexia și cu orice altă fată: n-ar suporta să fie înșelat.

„Infidelitatea, îți dai seama. N-ai cum să treci peste acesta. Nu, n-ai cum, dacă este totul bine acasă, nu. Cred că Alexia este mai geloasă. Băi, nu suntem geloși, avem așa niște discuții mici câteodată, dar d-astea mai mult să ne înțepam, să pară că avem o relație mai nebună, dar ne merge foarte bine”, spunea Mario Fresh la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Iubitul Alexiei Eram a spus în urmă cu doi ani și cum decurge relația lor: „Că mereu ne întâlnim și ba este plecată, nu e ușor. Este oribil, sunt obișnuit cu ea, mai ales că a cum am stat toată vara cu ea,e foarte greu să plece. Când și-a făcut bagaju eram cu ea, nu mă simțeam bine, dar asta e treaba nu avem ce să facem doi ani de acum încolo și după aia. Nu, vine ea înapoi”.

 

ADVERTISEMENT
Tags: