Life

Alexia Eram împlinește 22 de ani. Andreea Esca i-a făcut o surpriză în miez de noapte: „Cea mai frumoasă zuză”

Alexia Eram împlinește 22 de ani. Ce surpriză a primit de la Andreea Esca, mama ei. Nici Mario Fresh nu s-a lăsat mai prejos și a pregătit o surpriză frumoasă pentru iubita lui.
31.08.2022 | 13:05
Alexia Eram implineste 22 de ani Andreea Esca ia facut o surpriza in miez de noapte Cea mai frumoasa zuza
Alexia Eram împlinește 22 de ani. Ce surpriză i-a făcut mama ei, Andreea Esca. foto: Colaj Fanatik / capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram își sărbătorește ziua de naștere. Fiica Andreei Esca împlinește 22 de ani, ocazie cu care a transmis un mesaj de „La mulți ani”, dar i-a făcut și o surpriză.

Alexia Eram împlinește 22 de ani. Ce surpriză i-a făcut mama ei, Andreea Esca

Fiica Andreei Esca împlinește astăzi 22 de ani, motiv de sărbătoare pentru vedetă. Andreea Esca a postat un mesaj în care vorbește despre acest eveniment important, aniversarea fiicei sale.

ADVERTISEMENT

De curând a fost și ziua Andreei Esca, iar prezentatoarea spunea că nici nu a apucat să răspundă la toate urările de la mulți ani că deja a venit ziua fiicei sale.

Despre sărbătorita zilei, Andreea Esca a spus că este cea mai frumoasă și amuzantă „zuză” din familie, care este extrem de iubită cu toate calitățile și defectele lor.

ADVERTISEMENT

„Nici n-am apucat să vă mulțumesc tuturor pentru urările minunate de ziua mea, că a venit ziua Ei! Cea mai frumoasă, funny, zuză din familia noastră, pe care o iubim mult de tot!

Așadar, eu simt că trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am trăit până la 50 de ani.

ADVERTISEMENT

Și să mulțumesc familiei mele, prietenilor, telespectatorilor, colegilor, pentru toată magia din viață mea! Iar Alexia trebuie să știe că e iubita pentru miile de calități pe care le are, dar și pentru defecte. Pentru că toate acestea o fac “adorrrrrrrrrabila!”, a scris Andreea Esca pe rețelele de socializare.

Ce surpriză i-a făcut Mario Fresh iubitei sale

Atât Andreea Esca, dar și Mario Fresh i-au pregătit o surpriză Alexiei Eram de ziua ei.

Aceștia au surprins-o pe tânără cu multe buchete de flori și un tort, alături de ei fiind mai mulți prieteni ai săi, dar și fratele ei, Aris.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, femeie frumoasă! Te iubesc mult!”, a scris Mario Fresh în dreptul imaginilor de pe rețelele de socializare.

Dar aceasta nu a fost singura surpriză pe care iubitul Alexiei Eram i-a pregătit-o de ziua ei.

Cei doi au ieșit în oraș ca doi îndrăgostiți, iar Mario Fresh a vorbit cu chelnerii să îi aducă iubitei sale o felie de tort cu lumânări și să îi cânte La mulți ani.

ADVERTISEMENT