Life

Alexia Eram intervine în războiul dintre Velea și Lino Golden și pare să confirme teoriile-bombă ale lui Abi Talent. Mesajul apărut pe internet

05.10.2020 | 15:50
Alexia Eram intervine in razboiul dintre Velea si Lino Golden si pare sa confirme teoriilebomba ale lui Abi Talent Mesajul aparut pe internet
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a intervenit în războiul iscat între Alex Velea și Lino Golden, cel despre care vorbește aproape toată lumea în mediul virtual.

Alexia Eram, de partea lui Lino Golden în războiul cu Alex Velea

Fiica Andreei Esca a lipsit în ultima vreme din gașca iubitului ei, Mario Fresh, iar fotografia postată pe Instagram pare să confirme teoriile lansate de Abi Talent, și anume că Alexia nu are o relație foarte bună cu Velea, dar mai ales cu Antonia.

ADVERTISEMENT

După ce Lino Golden l-a trădat pe Alex afișându-se cu Abi Talent, a venit și rândul Alexiei să arate de partea cui este în această ceartă care pare una între adolescenți.

Alexia i-a făcut o urare lui Lino, cu ocazia zilei sale de naștere, atașând o fotografie cu el pe Instastory și declarându-l cel mai bun trapper din România.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani celui mai bun trapper pe care îl cunosc”, a scris fata Andreei Esca pe poza cu ea și Lino.

Abi Talent a profețit ruptura

Este pentru prima oară când Alexia se poziționează în această poveste, după ce Abi Talent a dezvăluit în urmă cu ceva timp că Antonia nu o suportă deloc pe fiica prezentatoarei știrilor de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe la Alexia Eram la studio. Deoarece Mario Fresh l-a supărat pe domnul Velea cu aceste afirmații, Golden Boy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară”, spunea Abi în urmă cu câteva luni.

Nu se știe de unde a avut Abi informațiile care azi par să se confirme una după alta, dar dată fiind apropierea dintre el și Lino, se poate trage concluzia că băiatul de suflet al lui Velea a dat din casă.

ADVERTISEMENT

În urma certurilor dintre Lino și Alex Velea, acesta riscă să fie dat afară din Golden Boy Society, label creat de partenerul Antoniei sub care cântă mai mulți artiști cunoscuți, inclusiv iubitul Alexiei Eram.

alexia eram
Fotografia postată de Alexia Eram pe Instastory
ADVERTISEMENT