Life

Alexia Eram l-a mințit pe Cătălin Măruță în direct. Fiica Andreei Esca l-a dezamăgit profund și pe Mario Fresh

13.10.2020 | 15:31
Alexia Eram la mintit pe Catalin Maruta in direct Fiica Andreei Esca la dezamagit profund si pe Mario Fresh
Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a fost prinsă cu minciuna, după ce i-a promis lui Cătălin Măruță pe 21 septembrie că în două săptămâni va venit în emisiunea lui cu permisul luat.

De altel, cu această declarație, fiica Andreei Esca a reușit să-l dezamăgească și pe Mario Fresh, iubitul ei, care așteaptă de luni bune ca tânăra să ia permisul.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vedeta nu a mai dat spus nimic despre acest lucru, ori pentru că nu a luat permisul, ori pentru că nu s-a prezentat la examen.

Alexia Eram a picat permisul de conducere?

De câteva luni, fiica prezentatoarei Pro tv se chinuie să învețe pentru examenul auto, însă nici până în prezent nu a făcut vreun pas în direcția asta.

ADVERTISEMENT

Tânăra, influencer de meserie și devenită celebră prin asocierea cu mama sa, Andreea Esca, nu este încă foarte convinsă că vrea să dea teoria eliminatorie, motiv pentru care antamează momentul, cu toate că a terminat școala de șoferi chiar din vară.

Pe 21 septembrie, Alexia Eram i-a promis lui Cătălin Măruță chiar la Pro tv că va reveni în emisiune peste alte două săptămâni cu examenul luat la proba teoretică, însă acest lucru nu s-a întâmplat, deși Mario Fresh, iubitul ei, s-a arătat destul de frustrat și dezamăgit de faptul că bruneta nu a reușit nici până acum să obțină acest lucru. „Este leneșă, nu a luat școala. Oricum, sunt foarte supărat, nici cu frumosul, nici cu urâtul. Când auzi pe cineva că se plânge toată ziua că nu are mașină, că ar fi bună o mașină și tot așa de 20 de ori pe zi începe să te enerveze chestia asta. I-am zis de multe ori să dea sala, în toate felurile.”, a reclamat Mario. (moment pe care îl puteți vedea la minutul 10:00 din filmare).

ADVERTISEMENT

„Promit că în două săptămâni merg și dau sala și vin aici cu permisul, cu sala luată. Promit”, a replicat Alexia Eram. Bineînțeles, acest lucru nu s-a mai întâmplat, semn că fiica Andreei Esca nu-și prea onorează promisiunile făcute. Poate, însă, influencerița are o fobie, frică sau un impediment ascuns și foarte serios care nu o lasă să prindă suficient curaj încât să dea examenul.

Ori, pur și simplu nu a învățat până acum și, de fapt, nu-și dorește foarte tare acest permis de conducere despre care vorbește de fiecare dată fără să și facă ceva în direcția asta.

ADVERTISEMENT