Life

Alexia Eram l-a scos din sărite pe Mario Fresh? Ce gest a făcut fiica Andreei Esca

21.02.2021 | 10:41
Alexia Eram la scos din sarite pe Mario Fresh Ce gest a facut fiica Andreei Esca
ADVERTISEMENT

Alexia Eram reușește să-l scoată pe iubitul ei, Mario Fresh, din sărite, în ciuda faptului că relația lor de dragoste durează de ani buni și a trecut prin multe provocări de-a lungul timpului. Artistul a povestit ce gest îl deranjează la fiica Andreei Esca. 

Sincer și foarte deschis cu fanii de pe rețelele de socializare, cântărețul a mărturisit că o iubește pe fiica celebrei prezentatoare a știrilor de la Pro TV, însă nu mai poate trece cu vederea momentele în care tânăra de 20 de ani este complet indecisă.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh a povestit că iubita sa a stat recent mai bine de 45 de minute să-și aleagă o pereche de pantofi pentru a putea ieși în oraș. Artistul a precizat că Alexia Eram nu se poate decide cu ce să se îmbrace sau să se încalțe, lucru care se întâmplă destul de des.

Mario Fresh, scos din minți de iubita sa. Ce îl deranjează la Alexia Eram

Se pare că indecizia și nehotărârea Alexiei Eram îl scoate din minți pe Mario Fresh, care degeaba îi spune iubitei sale că îi stă bine cu o anumită piesă vestimentară, că fata tot nu reușește să aleagă ce să poarte pentru o banală ieșire în oraș.

ADVERTISEMENT

„De acum încolo când ieșim undeva și ne pregătim să ieșim undeva să ne aranjam o să fac live pe Instagram să vedeți și voi ce pot să trăiesc cu fata asta. N-a putut să se hotărască la două perechi de pantofi în 45 de minute.

I-am spus cu care să meargă, după care m-a întrebat din 3 în 3 minute dacă trebuie să meargă cu ăia. Nu mai pot”, a mărturisit Mario Fresh în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și Alexia Eram trăiesc o frumoasă poveste de mai bine de 4 ani, ultimii ani fiind petrecuți mai mult la distanță, tânăra de 20 de ani studiind la Londra. Cu toate acestea cei doi se iubesc enorm și se gândesc să devină părinți tineri.

Mario Fresh a mărturisit că un inel nu schimb cu nimic sentimentele pe care le are pentru fata prezentatoarei Andreea Esca, motiv pentru care nu se grăbește să facă acest pas.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să mai stăm de acum încolo împreună încă patru ani! Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri.

Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult. M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a declarat artistul în urmă cu ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT