Life

Alexia Eram, luată în vizor de Cătălin Botezatu Designerul a fost neiertător cu fiica Andreei Esca

13.04.2021 | 19:39
Alexia Eram luata in vizor de Catalin Botezatu Designerul a fost neiertator cu fiica Andreei Esca
„Bote” a taxat-o dur pe fiica Andreei Esca. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O admiră din multe puncte de vedere, dar asta nu înseamnă că ezită să spună lucrurilor pe nume dacă se întâmplă „s-o dea în bară” cu ținutele pentru care optează. Fără să stea prea mult pe gânduri, Cătălin Botezatu i-a transmis un mesaj cât se poate de ferm Alexiei Eram: așa nu!”.

De o bună bucată de timp, acesta realizează alături de buna sa prietenă și colegă Raluca Bădulescu o rubrică săptămânală în cadrul emisiunii „Teo Show” și, chiar dacă e pandemie, nu menajează niciuna dintre „divele” showbiz-ului românesc.

ADVERTISEMENT

Inevitabil, în vizor a intrat și frumoasa fiică a Andreei Esca. Sau, mai bine zis, ținuta pe care o poartă în poza publicată cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

Alexia Eram, taxată de Cătălin Botezatu

Concret, tânăra de 20 de ani a optat pentru o pereche de colanți negri, o jachetă cu inserții galbene, bocanci negri și o șapcă închisă la culoare, cu nuanțe galbene. Apariția ei nu l-a impresionat, însă, deloc pe Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Ea e fiartă pe modă, e un etalon pentru tineretul de acum, dar e prea asortată. Mie îmi place de ea, de mama ei, dar așa nu”, a comentat creatorul de modă.

În schimb, Raluca Bădulescu a fost ceva mai indulgentă și chiar i-a oferit un sfat prețios. „Ținuta e bună, dar e prea asortată. Ce aș fi făcut eu altfel? Aș fi ales o jachetă de altă culoare, poate fucsia. Eu zic așa da!”, a spus jurata de la Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany, umilită în ultimul hal: „E mare, e grasă, e imensă”

O altă „victimă” a lui Cătălin Botezatu a fost nimeni alta decât Giulia Nahmany, controversata actriță și cântăreață care a participat în sezonul trecut al reality show-ului Ferma.

Cât de sclifosită era (n.r. în emisiunea de la Pro TV)! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu!

ADVERTISEMENT

Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! Ce, dragă… e mare, e grasă, e imensă!”, a reacționat „Bote” la vederea ținutei sale, compusă dintr-o pereche de blugi și o bluză simplă.

ADVERTISEMENT