Life

Alexia Eram, mai sexy ca niciodată. Fiica Andreei Esca are stofă de fotomodel internațional – Foto

14.08.2020 | 17:35
Alexia Eram mai sexy ca niciodata Fiica Andreei Esca are stofa de fotomodel international  Foto
Alexia Eram are peste 568.000 de urmăritori pe Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram pozează din ce în ce mai sexy pe rețelele de socializare! Fiica Andreei Esca a lăsat inhibițiile deoparte și a postat o nouă fotografie care a făcut furori printre internauți, după ce zilele trecute și-a etalat trupul în costum de baie.

Alexia Eram, tot mai sexy pe Instagram

Iubita cântărețului Mario Fresh are stofă de fotomodel internațional, iar frumusețea i-a fost remarcată de aproape toată lumea.

ADVERTISEMENT

Alexia știe care este limita atunci când pune poze pe Instagram și reușește să fie sexy fără a fi vulgară.

În urmă cu trei zile, tânăra a postat o poză cu ea într-un body roșu ca și cum ar fi unul din celebrele modele de la firma Victoria s Secrets.

ADVERTISEMENT

În imaginea respectivă, Alexia făcea reclamă la portalul Fashion Days, însă nimeni nu a fost foarte interesat de ceea ce a scris influencerița, ci de felul în care arată.

Ce face să arate atât de bine

Practic, fiica Andreei Esca a lansat un concurs îndemnându-i pe urmăritorii ei să se înscrie pentru a câștiga un premiu.

ADVERTISEMENT

Imaginea cu Alexia în costumul roșu mulat a strâns peste 40.000 de like-uri pe pagina ei de Instagram.

Întrebată ce face să arate atât de bine, fiica prezentatoarei știrilor de la PRO TV a spus că în mare parte frumusețea ei este genetică și că zâmbetul l-a moștenit de la mamă.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru postul la care lucrează mama ei, Alexia a spus secretele frumuseții sale.

„Nu-mi lipsește niciodată din geantă lipstick-ul, de aceea l-am și lansat. Eu nu prea sunt un make-up artist, nu petrec foarte mult timp să-mi fac make-up-ul. Din geantă nu-mi lipsesc lipstick-ul, mascara și parfumul”, a declarat Alexia.

„Fac sport de 3 ori pe săptămână, țin și diete, din păcate, pentru că nu mă ajută organismul să mănânc tot ce vreau”, a mai spus vedeta.

Alexia a întrecut-o deja la popularitate pe Instagram pe mama sa. Fiica Andreei Esca are peste 568.000 de urmăritori, în timp ce jurnalista numără 540.000.

alexia eram
Alexia Eram, tot mai sexy. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT
Tags: