Life

Ce a spus Alexia Eram despre sărutul pătimaș dintre Mario Fresh și Mira: „Mi-a sărit lumea în cap”

Mario Fresh și Mira au spus adevărul gol-goluț despre sărutul pe care l-au jucat pentru promovarea melodiei lor, dar și cum a reacționat Alexia Eram când a văzut imaginea.
23.11.2021 | 15:57
Ce a spus Alexia Eram despre sarutul patimas dintre Mario Fresh si Mira Mia sarit lumea in cap
Alexia Eram (stânga), Mario Fresh și Mira (foto mare). Foto:; Instagram
ADVERTISEMENT

Mario Fresh și Mira au vorbit despre sărutul care a înnebunit internetul! Cei doi au pus la cale un plan pentru a-și vinde melodia pe care au lansat-o împreună. Mare parte a presei a luat de bună fotografia sărutului respectiv.

Invitați în emisiunea lui Teo Trandafir, cei doi tineri artiști au spus și care au fost repercusiunile acestei regi, create de dragul de a-și vinde marfa.

ADVERTISEMENT

Teo le-a spus celor doi că ea a crezut că sărutul a fost pe bune și că formează un cuplu: „Toată redacția râdea de mine”.

Mario Fresh și Mira, dezvăluiri despre sărutul cu care și-au promovat noua melodie

Pe urmă, Mira și Mario au spus că ideea le-a venit pe moment. Ar fi tras mai multe duble pentru scena sărutului. Dacă ar fi adevărat, acest lucru care nu i-ar pica tocmai bine Alexiei Eram.

ADVERTISEMENT

Mario a spus că mulți dintre prietenii lui credeau că s-a cuplat cu Mira. A primit mesaje de la tovarășii apropiați ca să îl întrebe dacă s-a întâmplat ceva între el și Alexia, iar asta l-a amuzat teribil pe cântăreț.

„Ați mușcat-o? Avem prieteni foarte apropiați. Ne-au întrebat ce s-a întâmplat. Ea tremura (n.r.: referire la Mira, la filmări), eu nu eram panicat”, a povestit Mario Fresh la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bursucu a insistat apoi să afle cât de multe duble au tras pentru acest sărut, dorind să speculeze pe marginea subiectului. Mario a glumit spunând că au fost peste 50 de încercări până când momentul a ieșit ca la carte pentru a fi publicat în mediul online.

Ce a spus Alexia Eram după ce a văzut imaginea

Glumă, glumă, dar oare Alexiei Eram cum i-a picat acest sărut fake? Mira a recunoscut că atunci când a acceptat această provocare s-a gândit la două lucruri: ce va spune lumea despre ea, respectiv cum va reacționa iubita lui Mario.

ADVERTISEMENT

„E ok, îmi place foarte mult piesa. E ok în cadrul piesei”, sunt cuvintele pe care i le-a spus Alexia Eram cu o sprânceană ridicată, potrivit relatărilor lui Mario Fresh.

„Eu la filmări tremuram și că… Alexia și… Eu sunt curioasă ce părere are lumea despre mine. Pe internet, lumea mi-a sărit în cap. În primul rând, e totul mascat”, a ținut să explice Mira, spunând că în nicio secundă cei doi nu și-au atins buzele. Momentul a fost surprins din unghiul potrivit pentru a se crea impresia unui sărut pe bune.

 

 

ADVERTISEMENT