Life

Alexia Eram și Mario Fresh, mai fericiți ca oricând. Cum s-au fotografiat în Dubai

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de mai bine de cinci ani, povestea lor de dragoste fiind una solidă în ciuda zvonurilor legate de despărțire.
19.01.2022 | 16:36
Alexia Eram si Mario Fresh mai fericiti ca oricand Cum sau fotografiat in Dubai
ADVERTISEMENT

Tânăra influenceriță și fostul protejat al lui Alex Velea sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi le-au închis gurile tuturor după ce au plecat într-o vacanță de vis în Dubai.

Fiica prezentatoarei Andreea Esca nu a ezitat să se fotografieze alături de partenerul ei de viață, de care este foarte îndrăgostită și cu care se vede căsătorită.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh, au făcut deliciul internauților, care s-au bucurat să-i vadă împreună, mai ales că apăruseră zvonuri cum că s-ar fi separat.

Alexia Eram, imagini inedite alături de iubitul ei, Mario Fresh. Ipostaza în care au apărut

Frumoasa brunetă și artistul se bucură de o vacanță de vis în Dubai, de unde postează imagini inedite care confirmă faptul că povestea lor de dragoste merge mai departe.

ADVERTISEMENT

„Iubesc relația noastră, te iubesc pe tine”, este descrierea lăsată de Alexia Eram alături de imaginile în care este sorbită din priviri de cântăreț.

Mesajele și aprecierile au curs imediat, dovadă că sunt un cuplu foarte iubit pe rețelele de socializare. Peste 48.500 de persoane au înroșit butonul de „Like”.

ADVERTISEMENT
Mario Fresh și Alexia Eram, în vacanța din DubaiMario Fresh și Alexia Eram, în vacanța din Dubai
Mario Fresh și Alexia Eram, în vacanța din Dubai. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță de vis în Dubai

Alexia Eram și Mario Fresh s-au cazat la celebrul hotel Palazzo Versace, unde s-au răsfăţat cu şedinţe la SPA și mâncăruri speciale, printre care se numără deserturi delicioase.

Una dintre pozele care a atras atenția este cea în care tânăra influenceriță a apărut aproape goală, acoperită cu un cearșaf alb în timp ce privește pe fereastra camerei de hotel.

ADVERTISEMENT

Cei doi se bucură de timpul petrecut împreună și au planuri serioase de viitor, inclusiv nuntă și venirea pe lume a unui copil. Bruneta nu exclude nașterea unui bebeluș cât este tânără.

„Noi ne-am cunoscut foarte tineri. Dacă ne cunoșteam acum și stăteam vreo 4 ani împreună probabil se întâmpla ceva. (…) Avem 20 de ani”, a spus Alexia Eram într-o emisiune TV, conform unica.ro.

„Suntem tineri. Ne place foarte mult viața acum. Eu am niște părinți foarte tineri. Merg pe rețeta părinților mei. Sunt foarte deschiși. Da, mă văd un tată tânăr, poate pe la un 25, 26 de ani”, a completat Mario Fresh.

ADVERTISEMENT