Life

Alexia Eram, impresionată de Mario Fresh. Ce se întâmplă acum cu zvonurile despre despărțire

Alexia Eram a fot impresionată de iubitul ei, Mario Fresh, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Fiica Andreei Esca a postat totul pe rețelele sociale.
22.11.2021 | 14:56
Alexia Eram impresionata de Mario Fresh Ce se intampla acum cu zvonurile despre despartire
ADVERTISEMENT

Mario Fresh a făcut un gest foarte romantic pentru iubita lui, Alexia Eram, după ce s-a zvonit că cei doi nu ar mai fi împreună. Se pare că aceștia sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Mira a postat o imagine în care se sărută cu artistul pentru a-și promova noua melodie, însă fotografia a general un val de critici din partea internauților.

ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Esca a postat pe Instastory o imagine care spune totul despre relația ei cu Mario Fresh. Și artistul a fost surprins alături de partenera lui, într-un clip postat pe pagina sa.

Alexia Eram, impresionată de Mario Fresh, după zvonurile despre despărțire

Mario Fresh și Alexia Eram au fost subiectul unor speculații cum că s-au despărțit.

Cei doi nu se mai afișat atât de des împreună. Cireașa de pe tort a fost momentul în care Mira a postat fotografia controversată în care se sărută cu Mario Fresh, desprinsă din noua ei melodie, „Deziubește-mă”.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, fanii au înțeles că a fost vorba doar despre promovarea noii melodii și că cei doi artiști nu formează, de fapt, un cuplu.

Alexia Eram a primit un trandafir de la iubitul ei și a postat imaginea pe Instastory, alături de o inimioară.

ADVERTISEMENT
Alexia Eram
Alexia Eram a primit un trandafir din partea lui Mario Fresh. Sursa foto: Instagram

La rândul său, Mario Fresh a postat un clip alături de Alexia Eram. Amândoi erau fericiți împreună, după aproape cinci ani de relație.

Internauții s-au „liniștit” acum, după ce au văzut că cei doi formează în continuare un cuplu.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, Mira a fost criticată dur după ce a postat fotografia alături de Mario Fresh. Internauții i-au reproșat artistei că nu ar fi trebuit să posteze o astfel de imagine, știind că Mario este împreună cu Alexia Eram.

Mario Fresh, despre întâlnirea cu părinții Alexiei Eram

Recent, Mario Fresh a povestit despre prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram. Tânărul a recunoscut că Andreea Esca nu l-a intimidat.

În schimb, Mario a fost speriat de Alexandre Eram, soțul știristei de la Pro TV. Artistul a recunoscut că a fost speriat de tatăl iubitei lui aproximativ jumătate de an.

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani”, a declarat Mario Fresh în cadrul emisiunii lui Marius Manole, pe Pro TV Plus.

ADVERTISEMENT