Life

Alexia Eram, mesaj de pe patul de spital. Cum se simte fiica Andreei Esca

14.11.2020 | 15:20
Alexia Eram mesaj de pe patul de spital Cum se simte fiica Andreei Esca
Alexia Eram, mesaj de pe patul de spital. Cum se simte fiica Andreei Esca. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a ajuns de urgență la spital după ce s-a confruntat cu dureri insuportabile în partea abdominală. Fiica Andreei Esca a fost internată ieri dimineață și a fost operată de apendicită. Recent, tânăra a postat un mesaj de pe patul de spital în care i-a informat pe fani despre starea ei de sănătate. 

Înainte de a fi operată, Alexia le-a spus fanilor că este foarte speriată, mai ales că este prima intervenție din viața ei care presupune anestezie totală.

ADVERTISEMENT

Se pare că ce a fost mai greu a trecut, iar fiica Andreei Esca se simte bine după operație. Familia, prietenii și iubitul ei au fost alături de ea, însă de la distanță, accesul lor în spital fiind interzis.

Alexia Eram, mesaj de pe patul de spital. Cum se simte fiica Andreei Esca

În noaptea de joi spre vineri, Alexia Eram a fost chinuită de niște dureri insuportabile de stomac și nu a știut care este cauza. Astfel, tânăra în vârstă de 20 de ani și-a făcut analizele și ecografia, în urma cărora a aflat că are apendicită, o afecțiune pe care o au foarte multe persoane.

ADVERTISEMENT

Deși nu este o boală gravă dacă este operată la timp, apendicita provoacă simptome foarte dureroase pentru pacienți, care pot acuza dureri în partea abdominală, grețuri și chiar febră. Apendicita apare mai frecvent în copilărie, dar se poate manifesta la orice vârstă sau deloc.

Alexia Eram a fost operată în cursul zilei de ieri și a postat un mesaj pe contul pe Instagram în care îi asigură pe fani că se simte bine și le mulțumește pentru mesajele de încurajare.

ADVERTISEMENT

“Gata! Sunt bine! Mulțumesc pentru toate mesajele ???, a scris fiica Andreei Esca în secțiunea de story.

Alexia Eram, operată de apendicită
Alexia Eram a fost operată de apendicită. Sursa foto: Instagram

Din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus, Alexia Eram a fost nevoită să treacă singură prin aceste momente, iar cei dragi au fost lângă ea de la distanță, cu ajutorul telefonului. Rudele și alte persoane apropiate ale pacienților nu au voie să intre în spital fără să fi efectuat înainte un test COVID cu rezultatul negativ, excepție făcând cazurile foarte grave.

ADVERTISEMENT

Intervenția suferită de fiica Andreei Esca a fost una ușoară și acum se află în afara oricărui pericol. Alexia Era, și-a ținut fanii la curent înainte de operație și le-a transmis informații legate de starea ei.

“Bună dimineața, dragii mei! Am zis că revin cu un update. Am ajuns la spital, m-am internat și aștept să intru în operație, cred că mai pe seară. Mi-au pus o branulă și acum aștept. Încerc să îmi păstrez optimismul, dar îmi este foarte frică de anestezie și pentru că este prima mea operație, dar sunt sigură că o să fie totul bine”, a precizat tânăra în cursul zilei de vineri.

 

 

ADVERTISEMENT