Life

Alexia Eram, mesaj neașteptat despre relația cu Mario Fresh: „Fiecare cu treaba lui”

18.06.2020 | 15:37
Alexia Eram mesaj neasteptat despre relatia cu Mario Fresh Fiecare cu treaba lui
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a însoțit-o pe mama ei, Andreea Esca, la petrecerea organizată de aceasta pentru revista Alist, unde a vorbit reporterilor, printre altele, despre relația pe care o are cu Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație în care libertatea fiecăruia primează

Cântăreața a povestit pentru reporterul Teo Show că este foarte fericită datorită evenimentului pe care mama ei l-a realizat, o petrecere drive-in (n.r.: cu mașini) la care au participat mai multe vedete, printre care Simona Pătruleasa, Cristina Cioran și Amalia Năstase.

ADVERTISEMENT

La respectivul party, Alexia Eram împărțea baloane cu sigla Alist șoferilor strânși în parcare, pe patine cu rotile.

Întrebată fiind despre cum a fost ultima perioadă din viața ei, dat fiind faptul că a stat izolată în Londra o vreme din cauza coronavirusului, după care a ajuns în țară, vedeta nu a avut rușinea să spună că i-a fost greu și că i-au lipsit cei dragi.

ADVERTISEMENT

„Eu eram obișnuită să stau mult timp cu el”

„Mi-a fost greu în Londra, am fost în autoizolare, dar am comunicat îm tot acest timp cu familia”, a mărturisit Alexia Eram pentru Kanal D.

Alexia a vorbit și despre relația cu Mario Fresh, cu care a petrecut ultimul timp împreună, locuind cu acesta.

ADVERTISEMENT

„Eu eram obișnuită să stau mult timp împreună cu el, însă fiecare cu treaba lui. El își făcea muzica acasă toată ziua, fiecare făcea treaba lui. La final de zi ne întâlneam și ne bucuram de timpul nostru”, a spus Alexia.

Fiica Andreei Esca ne-a surprins, căci multă lume credea că legătura dintre ea și Mario este ceva mai lipicioasă, însă cei doi, deși sunt foarte tineri, sunt suficient de maturi încât își asigură libertatea de care are fiecare nevoie.

ADVERTISEMENT

Recent, iubitul Alexiei Eram a fost implicat într-un scandal în parcarea unei benzinării de la Mamaia, acolo unde a fost bătut de patru indivizi împreună cu Jador. Artistul a rămas și fără o piesă vestimentară de colecție, în urma răfuielii.

 

 

ADVERTISEMENT