Life

Alexia Eram, momente grele. Fiica Andreei Esca se confruntă cu probleme medicale: ”Nu pot respira”

Alexia Eram, fiica prezentatoarei Andreea Esca, și-a îngrijorat fanii cu ultimul mesaj postat pe una dintre paginile sale de socializare.
23.09.2021 | 11:20
Alexia Eram momente grele Fiica Andreei Esca se confrunta cu probleme medicale Nu pot respira
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 21 de ani trece prin momente neplăcute din cauza unor probleme medicale. Iubita lui Mario Fresh a spus care sunt simptomele pe care le are.

Vloggerița s-a trezit cu nasul înfundat și nu poate respira deloc cum trebuie, lucru care a făcut-o să-și facă un test rapid pentru virusul din China.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Alexia Eram a ieșit negativă la Covid-19. Se pare că are numai o răceală puternică, așa că nu are niciun motiv de panică.

Alexia Eram, perioadă neplăcută. Tânăra se confruntă cu probleme medicale

Chiar și așa Alexia Eram nu se simte tocmai bine, mărturisind că este nevoită să-și refacă des machiajul pentru că i se șterge atunci când își suflă nasul.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, am răcit într-un hal! Nu mai pot! Stați liniștiți, nu am COVID, m-am testat! Nu pot să respir.

Degeaba mă machiez în timpul zilei pentru că oricum mi se ia tot fondul de ten de pe nas.  Nu știu, cred că schimbarea asta de temperaturi.

ADVERTISEMENT

Nu pot să îmi explic, dar nu mai pot”, a spus Alexia Eram în cadrul unor filmări de pe InstaStory, unde le-a arătat fanilor ce activități are.

Fiica știristei de la Pro TV nu poate sta în casă în ciuda faptului că a răcit. Vedeta a ieșit în oraș, unde s-a întâlnit cu mai multe persoane și chiar a mers într-un mall bucureștean.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie tânăra le-a arătat internauților ce ținută a ales pentru ieșire, reușind să țină cont și de faptul că are probleme de sănătate.

Alexia Eram, răcită la început de toamnă. Cum se tratează

Ulterior, Alexia Eram a mărturisit care este remediul pe care-l folosește pentru răceala de care speră să scape cât mai repede pentru că nu mai rezistă.

„Cum să-ți începi ziua… cu un ceai… Nu pot să mănânc nimic, deși îmi este foarte foame și apoi am o întâlnire foarte importantă. Sper să-mi treacă răceala asta o dată”, a completat vedeta în online.

ADVERTISEMENT