Life

Alexia Eram o copiază pe Antonia? Imaginile care i-au bulversat pe fani

08.10.2020 | 14:55
Alexia Eram o copiaza pe Antonia Imaginile care iau bulversat pe fani
Alexia Eram și Antonia seamănă foarte mult, însă fata Andreei Esca face exact aceleași gesturi ca iubita lui Velea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram seamănă în unele fotografii și videoclipuri de pe Instagram din ce în ce mai mult cu Antonia, iar fanii celor două vedete se întreabă dacă nu cumva fiica Andreei Esca o copiază pe iubita lui Alex Velea.

Alexia Eram, tot mai asemănătoare cu Antonia

Într-una din postările recente, Alexia a prezentat un make-up care i-a bulversat pe fani, căci la prima vedere poate fi ușor de confundat cu cântăreața Antonia.

ADVERTISEMENT

Nu este singura imagine care le-a sărit în ochii internauților. Pe instastory, fata prezentatoarei știrilor de la PRO TV pare să imite gesturile și mimica Antoniei, țuguindu-și buzele la fel ca ea.

Probabil că asemănarea fizică îi face pe fanii celor două vedete să creadă că Alexia o imită pe iubita lui Velea, însă unele lucruri par a fi făcute intenționat.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh confirmă: s-a spart gașca!

Se știe că între iubita lui Mario Fresh si Antonia există o rivalitate care a ieșit la iveală recent. Unul dintre motivele pentru care s-ar fi spart gașca lui Velea ar fi această relație dificilă dintre iubita lui și Alexia.

Mai mult, și Antonia a remarcat că Alexia o cam copiază după o altă fotografie postată de aceasta în care zâmbește exact la fel ca partenera lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT

„Poți falsifica un zâmbet, dar nu poți falsifica un sentiment”, a fost comentariul Antoniei țintit clar către poza postată de Alexia.

Mario Fresh a recunoscut că există o disensiune între el și Golden Boy Society, labelul lui Velea, unde s-a format o mare gașcă în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

„Nu pot spun ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început avem păreri diferite, facem muzica diferita, etc.. Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianta de mijloc. Îi mulțumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fară el nu eram aici. Poate pe viitor o mai auziți materiale cu el”, a declarat Mario Fresh.

alexia eram
În imaginile de sus: Alexia Eram. Jos: Antonia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT