Life

Alexia Eram, pe mâinile esteticianului! Ce și-a făcut fiica Andreei Esca: „O să începem procedura”

Alexia Eram a ajuns pe mâinile esteticianului! Fata Andreei Esca s-a supus unei intervenții non-invazive pentru a avea un corp perfect.
25.05.2021 | 13:11
Alexia Eram pe mainile esteticianului Ce sia facut fiica Andreei Esca O sa incepem procedura
Alexia Eram este fiica Andreei Esca. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram se pregătește temeinic pentru perioada de stat la plajă. Fiica Andreei Esca are grijă de fizicul ei, iar de curând s-a dus la o clinică de înfrumusețare unde s-a supus unei proceduri pe care o recomandă tuturor fetelor.

Aceasta le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram în ce constă procedura la care a apelat. Fata Andreei Esca și-a remodelat corpul cu una din cele mai noi tehnologii prezente pe piață.

ADVERTISEMENT

Alexia a scris pe Instastory câteva lucruri pe care femeile care se confruntă cu probleme precum celulita ar fi bine să le știe.

Alexia Eram își remodelează corpul pentru sezonul de plajă

„Bună dimineața! Astăzi începem ziua cu trei ore la clinică! Primul tratament sau cum pot să-i spun o să fie fie Active Shape. Mi-am pus această salopetă albă și o să începem procedura”, le-a spus Alexia Eram urmăritorilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu s-a limitat doar la aparatul care remodelează corpul ajutându-l să lupte cu celulita și a trecut la un al doilea tratament.

Alexia s-a pus pe o bandă cu vacuum: „Este ca și cum ai merge în apă”. În jumătate de oră, pe o astfel de bandă, se poate arde 500 până la 1000 de calorii.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Alexia Eram împărtășește fanilor tratamentele de înfrumusețare la care apelează din când în când. Pasiunea ei pentru beauty nu e de mirare având în vedere afacerea tatălui său, Alexander Eram.

alexia eram
Alexia Eram a ajuns pe mâinile esteticienilor. Foto: Instastory

Pasiunea pentru beauty vine din familie. Tatăl Alexiei este patronul firmei Melkior

Soțul Andreei Esca este patronul uneia dintre cele mai cunoscute firme de cosmetice de pe piața de beauty din România, Melkior.

ADVERTISEMENT

Astfel se înțelege aplecarea Alexiei către această zonă, având în familie oameni care o cunosc foarte bine. Fiica lui Alexander și-a lansat sub numele firmei patronate de tatăl ei chiar propriul ruj.

Rujul lichid mat Alexia 7 se găsește pe piață la un preț de 49 de lei și este unul dintre produsele de care influencerița este foarte mândră, pentru că îi poartă numele.

Alexia Eram a ajuns în atenția publicului după ce a făcut 18 ani. Lumea o asociază mereu ca fiind fata Andreei Esca, însă tânăra își dorește foarte mult să devină cunoscută pe cont propriu, fapt pentru care este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde vorbește în special despre produse și tehnici de înfrumusețare.

Tânăra este cunoscută în presa mondenă și ca iubita cântărețului Mario Fresh.

 

ADVERTISEMENT