Life

Alexia Eram, pictorial incendiar la 20 de ani. Fiica Andreei Esca, poze extrem de incitante

19.10.2020 | 19:36
Alexia Eram pictorial incendiar la 20 de ani Fiica Andreei Esca poze extrem de incitante
Alexia Eram are probleme de sănătate. Iubita lui Mario Fresh are nevoie de ajutor medical. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare Andreea Esca, a realizat un pictorial incendiar la scurt timp după ce a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Tânăra care studiază la Londra, Marea Britanie, a pozat în ținute sexy și provocatoare care au lăsat la vedere multă piele.

Frumoasa șatenă a marcat schimbarea prefixului cu un pictorial de modă fabulos în care a optat pentru ținute mulate, scurte și incitante. Este prima oară când Alexia Eram pozează în ipostaze demne de un model profesionist, însă imaginile demonstrează că s-a descurcat de minune.

ADVERTISEMENT

Iubita cântărețului Mario Fresh a ales pentru prima ședință foto în care a apărut singură un look extrem de sexy. Ținutele îndrăznețe și ipostazele incendiare au scos la iveală o tânără extrem de sigură pe ea, Alexia Eram fiind mai puternică ca niciodată.

Alexia Eram, ședință foto fabuloasă pentru a marca 20 de ani

Alexia Eram apare în ședința foto realizată pentru revista VIVA ca fiind o femeie foarte puternică și stăpână pe situație. Ce-i drept, fotografiile o arată pe fiica știristei de nerecunoscut, mai ales legat de atitudinea pe care o afișează frumoasa studentă.

ADVERTISEMENT

Tânăra a purtat mai multe ținute all black, unele dintre ele lăsând la vedere foarte mult. Mai mult decât atât, fata prezentatoarei de la Pro TV apare în ținute fără a avea nimic pe sub, nici măcar lenjerie intimă, așa cum se poate observa din fotografiile apărute în paginile revistei.

Fiica Andreei Esca pozează din ce în ce mai sexy, în special pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să-și țină fanii la curent. Șatena de 20 de ani nu a renunțat la ipostazele provocatoare nici după ce s-a încheiat sezonul cald.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Mario Fresh are stofă de model internațional, știind cum să pozeze și să atragă toate privirile asupra ei. Frumusețea vedetei a fost remarcată de toată lumea, Alexia Eram fiind extrem de apreciată și iubită pe rețelele de socializare.

Tânăra este asociată cu numeroase branduri de la noi din țară, dar și de peste hotare. De asemenea, popularitatea fiicei Andreei Esca este cunoscută în mediul online, având perioade în care organizează concursuri sau vorbește despre ritualurile de frumusețe la care apelează.

ADVERTISEMENT

Nu-mi lipsește niciodată din geantă lipstick-ul, de aceea l-am și lansat. Eu nu prea sunt un make-up artist, nu petrec foarte mult timp să-mi fac make-up-ul. Din geantă nu-mi lipsesc lipstick-ul, mascara și parfumul”, a spus la un moment dat Alexia Eram.

ADVERTISEMENT