Life

Alexia Eram, planuri mărețe în Dubai. Fiica Andreei Esca va sta o perioadă mai lungă în Emirate: „Ne căutăm un apartament”

Alexia Eram nu pierde deloc vremea! Fiica Andreei Esca a plecat în Dubai, acolo unde va sta o perioadă ceva mai îndelungată. În câteva zile, i se va alătura și Mario Fresh.
16.03.2022 | 12:07
Alexia Eram planuri marete in Dubai Fiica Andreei Esca va sta o perioada mai lunga in Emirate Ne cautam un apartament
Alexia Eram, influenceriță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram i-a luat prin surprindere pe fanii ei după ce a postat o serie de fotografii din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Fata afaceristului Alexandre Eram a publicat fotografii cu cele mai frumoase priveliști din Dubai, mulți crezând că aceasta se află în vacanță.

Alexia Eram va locui în Dubai o perioadă

Iubita cântărețului Mario Fresh a venit apoi cu câteva explicații privind vizita ei la arabi, declarând că nu se află într-o simplă excursie. Nu a vrut să ofere amănunte despre proiectul care a dus-o în Emirate, însă este clar că pregătește o mare surpriză.

ADVERTISEMENT

Alexia este extrem de entuziasmată și le-a cerut fanilor sfaturi în legătură cu locurile pe care să le viziteze. De asemenea, i-a rugat să spună ce videoclipuri să facă în Dubai, cu locurile pe care internauții și-ar dori să le vadă fie și în poze sau filmulețe.

Alexia a plecat fără Mario Fresh în Emirate, însă cântărețul va fi alături de ea în curând. Până atunci, vedeta este consolată de jucăria ei de pluș, Pablo, de care nu se dezlipește oriunde merge.

ADVERTISEMENT

Fata prezentatoarei de la PRO TV, Andreea Esca, a spus că este în căutarea unui apartament, fără să precizeze dacă e vorba despre închiriere ori achiziționarea acestuia.

Alexia Eram, în Dubai. Foto: Instagram

„Ne căutăm un apartament”

„O să vă explic scopul deplasării mele în Dubai. De data asta vom sta pe o perioadă puțin mai lungă. Nu știu exact cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult. Ne căutăm un apartament. Este foarte cald. Nu murim încă de cald. În două săptămâni o să fie greu să stai mult timp afară”, a declarat Alexia Eram pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Imaginile postate de Alexia au strâns peste 11.000 de aprecieri pe Instagram. Printre persoanele care au apăsat pe butonul de inimioară se numără și mama ei.

Alexia Eram are o importantă comunitate de fani în mediul online. Contul ei de Instagram este urmărit de nu mai puțin de 715.000 de persoane.

ADVERTISEMENT