Life

Alexia Eram, prima apariție publică, după ce Mario Fresh a fost snopit în bătaie de 6 gorile – FOTO

18.06.2020 | 17:53
Alexia Eram prima aparitie publica dupa ce Mario Fresh a fost snopit in bataie de 6 gorile  FOTO
Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a fost implicată într-un scandal de zile mari, după ce iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, a  luat o bătaie soră cu moartea în parcarea unui club de pe litoral.

Fiica Andreei Esca nu a făcut declarații pe marginea subiectului, însă atât ea, cât și partenerul ei de viață au făcut plângere la poliție.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram a apărut pentru prima dată în public, după scandal, la evenimentul realizat de mama sa, o petrecere drive-in pentru lansarea nr 15 al revistei A List Magazine.

Alexia Eram, fără Mario Fresh la eveniment

Fiica Andreei Esca și-a făcut apariția la eveniment însoțită de încă două prietene, însă fără iubitul ei, Mario.

ADVERTISEMENT

Din informațiile apărute până în acest moment, artistul ar avea maxilarul rupt, mai multe coaste fracturate și ar fi plin de vânătăi, motiv pentru care nu a apărut, deocamdată, în public.

Cu zâmbetul pe buze și într-o ținută sport care a lăsat la vedere mai multă piele, Alexia Eram s-a distrat la petrecerea din parcarea unui mall din București.

ADVERTISEMENT
Alexia Eram s-a plimbat pe role cu baloanele în mână. Pe chipul ei nu se citea sperietura trasă în urmă cu câteva zile
Alexia Eram s-a plimbat pe role cu baloanele în mână. Pe chipul ei nu se citea sperietura trasă în urmă cu câteva zile

Mario Fresh și Jador, scandal la mare

Andreea Esca este în panică totală de câteva zile, după incidentul în care fiica ei a fost implicată. Distracția de la mare s-a terminat prost pentru  Alexia Eram, Mario Fresh și Jador.

Cei din urmă au luat o bătaie soră cu moartea, care i-a adus pe patul de spital pentru îngrijiri masive. Mario Fresh având mai multe coaste rupte și chiar maxilarul rupt. Jador, de altfel, a fost și el bătut crunt. Singura care a scăpat nevătămată a fost Alexia Eram.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat la mare, în parcarea unui club de pe litoral, în zorii zilei, după ce distracția tinerilor s-a terminat. Șase bărbați s-au năpustit cu bâte asupra lui Mario Fresh și a lui Jador, iar aceștia au încetat atunci când Alexia a început să țipe.

ADVERTISEMENT