Life

Alexia Eram, prima reacție după bătaia din Mamaia. Iubita lui Mario Fresh, mesaj cu dublu sens

15.06.2020 | 10:03
Alexia Eram prima reactie dupa bataia din Mamaia Iubita lui Mario Fresh mesaj cu dublu sens
Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh, a avut o primă reacție după ce a fost implicată într-o bătaie într-un club de fițe din stațiunea Mamaia. Fiica prezentatoarei Andreea Esca a transmis în mediul online un mesaj care lasă loc de multe interpretări.

Tânăra în vârstă de 19 ani a postat pe contul de Instagram un mesaj cu dublu sens, făcând referire cel mai probabil la faptul că viața este „o nenorocită”, mai ales că descrierea a fost publicată după bătaia în care a fost implicat artistul Mario Fresh. 

ADVERTISEMENT

„Life is a beach”, a scris Alexia Eram, pe rețeaua de socializare unde a pus și două fotografii în costum de baie.

Alexia Eram, mesaj cu dublu înțeles după bătaia încasată de Mario Fresh

Descrierea postată în mediul online de Alexia Eram este interpretabilă având în vedere că multe vedete evită expresia „bitch” și folosesc „beach”, cuvânt care înseamnă „plajă”.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, un al doilea înțeles al mesajului postat de fiica Andreei Esca ar putea face referire la faptul că viața este o „nenorocită”, mai ales că descrierea a fost făcută după scandalul în care a fost implicat iubitul ei.

Mario Fresh și Jador au fost agresați de mai mulți indivizi chiar sub privirea neputincioasă a tinerei vloggerițe, Alexia Eram. Cei doi artiști au scăpat ca prin minune după ce fiica știristei Andreea Esca a țipat din răsputeri.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Life is a beach💞

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

Mario Fresh, prima declarație despre bătaie. Postarea a fost ștearsă ulterior

Mario Fresh a postat în mediul online un mesaj legat de scandalul în care a fost implicat duminică dimineața, 14 iunie, în parcarea unui club din stațiunea Mamaia, dar se pare că acesta a fost șters la scurt timp.

„Așa e să fii cântăreț în România. Îți iei mare bătaie când ieși din club, cu gânduri pașnice, spre hotel”, a scris artistul la InstaStory, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cei șase indivizi sunt cercetați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, Mario Fresh și Jador depunând plângere la poliție legat de cele întâmplate.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT