Life

Alexia Eram și-a impresionat fanii. Cum s-a pozat fiica Andreei Esca în noaptea de Revelion

02.01.2021 | 13:38
Alexia Eram sia impresionat fanii Cum sa pozat fiica Andreei Esca in noaptea de Revelion
ADVERTISEMENT

Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare de la Pro TV Andreea Esca, și-a impresionat din nou fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie din noaptea de Revelion cu care a adunat zeci de aprecieri. 

Tânăra de 20 de ani s-a pozat alături de artistul Mario Fresh, cu care are o relație amoroasă de mai bine de 4 ani. Cei doi amorezi se simt minunat împreună, dovadă chiar zâmbetele de pe buzele lor. Eleganți și cu dorință de distracție aceștia au adunat foarte multe like-uri.

ADVERTISEMENT

Fashion editorul de la A List Magazine este în culmea fericirii de fiecare dată când apare la brațul iubitul ei, Alexia Eram profitând de fiecare clipă petrecută alături de Mario Fresh, mai ales că studiază în afara țării, la Londra.

Alexia Eram, ipostază uimitoare în noaptea de Revelion, alături de Mario Fresh

Așa cum era de așteptat Alexia Eram și-a petrecut noaptea dintre ani având aproape una dintre cele mai dragi persoane din viața sa, și anume partenerul de viață. Fiica Andreei Esca și Mario Fresh au furat toate privirile, dar și aprecierile celor din online.

ADVERTISEMENT

Internauții s-au grăbit să le ureze „La mulți ani!”, complimentându-i cu această ocazie pentru cuplul perfect pe care-l formează. Ce-i drept, le stă foarte bine împreună și sunt drăguți indiferent de ipostaza în care apar pe rețelele de socializare.

Imaginele în care Alexia Eram și Mario Fresh apar în noaptea de Revelion au strâns peste 24.600 de like-uri și numeroase mesaje din partea fanilor. De altfel, Adina Buzatu a fost una dintre vedetele autohtone care le-a urat îndrăgostiților toate gândurile bune.

ADVERTISEMENT
Alexia Eram și Mario Fresh, în noaptea de Revelion
Alexia Eram și Mario Fresh, ipostază tandră în noaptea de Revelion. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„An nou fericit, dragilor!❤️?”, a fost mesajul lăsat de cel mai cunoscut stilist român specialist în vestimentație bărbătească peInstagram, în timp ce fanii le-au transmis că sunt „drăguți” sau „frumoși”.

„Cu toate problemele, mai mari pentru unii și mai mici pentru alții, am încercat să găsim lucruri care să ne facă să nu ne pierdem speranța… Multe proiecte, facultatea online și realizări personale de care sunt foarte mandră!

ADVERTISEMENT

2021, sper să fii mai bun cu noi și să ne redai viața noastră frumoasă și liberă de care ne este foarte dor!❤️La mulți ani!”, a spus Alexia Eram despre realizările din 2020 și mai ales, ce-și dorește de la 2021.

ADVERTISEMENT