Life

Alexia Eram și Mario Fresh, 6 ani de relație. Cum au sărbătorit cei doi tineri

Alexia Eram a fost luată prin surprindere de partenerul de viață, Mario Fresh, la 6 ani de relație. Ce reacție a avut tânăra influenceriță în social media.
30.07.2022 | 00:20
Alexia Eram si Mario Fresh 6 ani de relatie Cum au sarbatorit cei doi tineri
Alexia Eram, surprinsă de artistul Mario Fresh. Au împlinit 6 ani de relație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au aniversat șase ani de când formează un cuplu. Frumoasa șatenă le-a arătat fanilor cum a sărbătorit cu iubitul ei, cu care nu se grăbește să ajungă la altar sau să devină mamă. Unde au plecat îndrăgostiții.

Alexia Eram, surprinsă de artistul Mario Fresh. Au împlinit 6 ani de relație

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani. Fiica prezentatoarei Andreea Esca și cântărețul au sărbătorit această zi specială la un hotel de lux unde s-au cazat în urmă cu câteva ore.

ADVERTISEMENT

Tânăra a rămas impresionată de buchetul imens de trandafiri roșii și de cifra 6 de pe covorul din cameră. Patul a fost acoperit, de asemenea, cu petale de flori, la fel și o masă pe care au fost aprinse mai multe lumânări.

Un tort cu mesajul „La mulți ani împreună!” și o șampanie de calitate au completat atmosfera de sărbătoare din viețile celor doi îndrăgostiți. Alexia Eram s-a bucurat din plin de această surpriză din partea lui Mario Fresh.

ADVERTISEMENT

„Ia uitați ce bine începe acest weekend. Mulțumesc, iubire”, a spus influencerița într-o filmare de pe Instagram.

„La mulți ani”, a completat cântărețul pe social media, unde a distribuit câteva videoclipuri din camera de hotel.

ADVERTISEMENT
Alexia Eram și Mario Fresh, 6 ani de relație
Alexia Eram și Mario Fresh, 6 ani de relație. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Alexia Eram și Mario Fresh, weekend de poveste

Alexia Eram și Mario Fresh se bucură de un weekend de poveste, care este marcat de aniversarea relației de dragoste. Cei doi tineri profită de fiecare clipă petrecută împreună, asta pentru că nu locuiesc sub același acoperiș.

Fiica știristei Andreea Esca și cântărețul se află zilele acestea pe litoralul românesc, unde se distrează pe un iacht de lux. Cea care a publicat imaginile este tânăra, care în ultima zi din luna august va împlini 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta și fostul protejat al lui Alex Velea formează un cuplu solid și unit, de-a lungul timpului declarând că nu se grăbesc spre nuntă. Alexia Eram și Mario Fresh cred că sunt prea tineri pentru a se căsători acum.

ADVERTISEMENT