Life

Alexia Eram și Mario Fresh, din nou împreună. Imaginile care i-au dat de gol

Alexia Eram și Mario Fresh au apărut împreună după o perioadă destul de lungă în care nu s-au mai afișat. Din imaginile surprinse la ziua fiicei Andreei Esca se vede că sunt mai fericiți ca niciodată.
03.09.2021 | 11:00
Alexia Eram și Mario Fresh, din nou împreună. Imaginile care i-au dat de gol. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh nu s-au mai afișat împreună de ceva vreme. Imediat s-a spus că cei doi s-ar fi despărțit.

Fiica Andreei Esca și iubitul ei nu au dorit să facă nicio declarație în această perioadă.

Din imaginile surprinse de ziua Alexiei Eram se vede cât se poate de clar că cei doi tineri formează încă un cuplu și se iubesc mai mult ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Mario Fresh, din nou împreună. Imaginile care i-au dat de gol

Alexia Eram și Mario Fresh formează în continuare un cuplu. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la ziua de naștere a Alexiei. La un moment dat, tinerii au început să danseze împreună, apoi s-au îmbrățișat și s-au sărutat chiar sub ochii Andreei Esca.

Cel care a scăpat câteva imagini în mediul online a fost prietenul lui Mario, Lino. După momentul tandru, cei prezenți au început să aplaude.

ADVERTISEMENT

Din imagini se vede clar că Alexia Eram și Mario Fresh și-au rezolvat toate problemele și se iubesc la fel de mult.

În urmă cu două zile, artistul i-a făcut iubitei sale o surpriză. Chiar de ziua acesteia i-a sunat la ușă la miezul nopții. Nu a uitat să-i cumpere un buchet de trandafiri și un tort.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Mario despre relația cu Alexia

În această vară, cei doi tineri nu s-au afișat aproape deloc împreună. Alexia a fost plecată în mai tot timpul în vacanță, în timp de artistul și-a petrecut timpul cu prietenii săi. Mario a fost invitat la o emisiune în care a lăsat totuși să se înțeleagă faptul că nu s-a despărțit de fiica Andreei Esca.

“Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, declara Mario Fresh.

ADVERTISEMENT