Life

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți să facă pasul cel mare? Ce a postat tânăra în online

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de foarte mulți ani și nu este de mirare că fanii se întreabă când vor face pasul cel mare, mai ales după una dintre postările șatenei.
22.05.2022 | 17:50
Alexia Eram si Mario Fresh pregatiti sa faca pasul cel mare Ce a postat tanara in online
Alexia Eram, pregătită de nunta cu Mario Fresh? În ce ipostază a fost surprinsă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica prezentatoarei Andreea Esca a distribuit o imagine de la un eveniment unde a fost prezentă în acest final de săptămână. Fotografia, dar mai ales mesajul i-a pus pe gânduri pe internauți legat de relația cu artistul.

Alexia Eram, pregătită de nunta cu Mario Fresh? În ce ipostază a fost surprinsă

Alexia Eram a prins buchetul miresei la o nuntă la care a participat recent. Florile superbe au ajuns în mâinile influenceriței, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu cântărețul Mario Fresh de circa 5 ani.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o rochie de culoare verde, scurtă, cu abdomenul la vedere și cu un zâmbet larg pe față, vloggerița pare extrem de mândră că a avut norocul să prindă bujorii superbi.

„Am prins buchetul”, a scris fiica știristei Andreea Esca pe pagina de Instagram, la secțiunea Stories. Vedeta a fost însoțită la nuntă la partenerul de viață, Mario Fresh.

ADVERTISEMENT

De altfel, artistul a și urcat pe scenă, unde a cântat unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, inclusiv melodia pe care o are alături de Andra, jurat la Românii au talent. Momentul a fost imortalizat de tânăra sa iubită.

Alexia Eram, la nuntă
Alexia Eram, pregătită de nunta cu Mario Fresh? În ce ipostază a fost surprinsă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mario Fresh: ”Este vorba despre un act și un inel”

Pe de cealală parte, Mario Fresh a declarat în urmă cu ceva vreme că este mult prea tânăr pentru a se gândi la căsătorie. În plus, artistul crede că nunta este numai despre semnarea unui act și un inel de logodnă.

ADVERTISEMENT

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie!

Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a spus artistul la un moment dat, notează elle.ro.

ADVERTISEMENT