Life

Alexia Eram și Mario Fresh s-au căsătorit? Fiica Andreei Esca, anunț surpriză pe Instagram!

05.07.2020 | 19:11
Alexia Eram si Mario Fresh sau casatorit Fiica Andreei Esca anunt surpriza pe Instagram
Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram are o relație de câțiva ani cu Mario Fresh, unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului.

Cei doi au declarat de nenumărate ori că vor fi împreună pentru totdeauna, însă ultimul mesaj al fiicei Andreei Esca a ridicat mari semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Fiica prezentatoarei Pro TV a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de iubitul ei, iar în descrierea fotografiilor a menționat câteva cuvinte mari.

Alexia Eram i-a jurat iubire veșnică artistului

Bruneta și Mario Fresh sunt împreună de 3 ani, însă doar în ultimii doi ani și-au etalat public relația. De când s-au afișat împreună, Alexia și Mario au fost ținta mai multor speculații publice, printre care și faptul că fiica Andreei Esca ar fi rămas, la un moment dat, însărcinată.

ADVERTISEMENT

Bârfele au pornit după cei doi s-au îngrășat, iar fanii au speculat că tânăra ar fi însărcinată. În vârstă de 19 ani, Alexia Eram studiază la o universitate prestigioasă din Londra, însă distanța nu a fost un impediment pentru relația de iubire a celor doi.

Ultima postare a brunetei îi arată pe îndrăgostiți în brațe, iar comentariul care însoțește imaginea este unul cu subînțeles, căci pare că fiica Andreei Esca îi jură iubire veșnică lui Mario Fresh.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

My forever partner in crime🖤🔫

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

” Partenerul pentru pentru totdeauna în crime.”, este o expresie des folosită de mulți îndrăgostiți, însă cuvântul pentru totdeauna i-a făcut pe internauți să se întrebe dacă nu cumva este prea mult spus.

Mario Fresh și Alexia Eram au trecut prin multe situații împreună atât plăcute, cât și neplăcute. Ultima experiență care i-a marcat pentru totdeauna a fost în această vară, după șase bărbați s-au năpustit asupra artistului și l-au bătut crunt. Bătut a fost și Jador, care se afla alături de cuplu la mare.

ADVERTISEMENT

Cei doi au scăpat din mâinile agresorilor după ce Alexia Eram a început să țipe și astfel au intervenit și alte persoane în scandalul de la malul mării.

Alexia Eram și Mario Fresh au planuri mari pentru viitorul apropiat, iar fiica Andreei Esca a declarat, la un moment dat, că nu exclude să aibă un copil cu iubitul ei, însă doar după ce vor mai înainta în vârstă.

” Este oribil când pleacă, sunt obișnuit cu ea, mai ales că a cum am stat toată vara cu ea,e foarte greu să plece. Când și-a făcut bagaju eram cu ea, nu mă simțeam bine, dar asta e treaba nu avem ce să facem doi ani de acum încolo și după aia. Nu, vine ea înapoi.”, a declarat Mario Fresh, la un moment dat.

Alexia are o relația apropiată de mama ei, Andreea Esca, care se înțelege de minune și cu iubitul fiicei sale.

ADVERTISEMENT