Life

Alexia Eram, sufletul petrecerii. Cum s-a distrat la ziua sa de naștere și cine nu a lipsit de la eveniment

Alexia Eram a împlinit recent frumoasa vârstă de 21 de ani, ocazie cu care s-a distrat alături de familie și de prieteni.
02.09.2021 | 12:09
Alexia Eram sufletul petrecerii Cum sa distrat la ziua sa de nastere si cine nu a lipsit de la eveniment
ADVERTISEMENT

Fiica prezentatoarei Andreea Esca și-a luat revanșa după ce anul trecut nu a organizat nimic de ziua sa din cauza regulilor impuse de pandemia de coronavirus.

Anul acesta tânăra a fost sufletul petrecerii la evenimentul organizat în cinstea sa, de la care nu au lipsit cele mai dragi persoane, dar și amicii.

ADVERTISEMENT

Maria Fresh, cântărețul cu care are o relație amoroasă de ani buni și de care s-a zvonit că s-a despărțit, nu a lipsit de la party-ul dat de Alexia Eram.

Alexia Eram, petrecere de pomină. Cum s-a distrat la 21 de ani

„Să trăiești o mie de ani”, este urarea făcută de artist pentru partenera sa de viață, nimeni alta decât fiica știristei Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Influencerița și Mario Fresh au fost surprinși îmbrățișați și sărutându-se de mai multe ori, semn că povestea lor de dragoste este în continuare una bună.

Alexia Eram s-a bucurat de prezența iubitului ei, dar și a prietenilor. Laura Giurcanu, Sânziana Negru sau Lino Golden se numără printre cei care au dat curs invitației vloggeriței.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat Andreea Esca și soțul său, Alexandre Eram, nu au lipsit de la eveniment. Prezentatoarea de la Pro TV a fost filmată în timp ce dansează de zor.

Atmosfera a fost întreținută de Grasu XXL, invitații având la dispoziție băuturi alese, dar și preparate speciale. Decorul a fost și el aranjat până la cel mai mic detaliu.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, mândră de fiica sa. Ce a spus despre Alexia Eram

Andreea Esca este mândră de fiica sa. Alexia Eram este una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi și este fashion editor la revista deținută de mama sa. Face vloguri pe Youtube și chiar și-a încercat norocul în muzică.

„Eu nu mi-am dat seama că îi place și că va face din asta o profesie pentru moment. Mă bucur că îi face plăcere și mă bucur extrem de mult că este extrem de serioasă. Face lucrurile pas cu pas, e foarte organizată, până la capăt, până îi iese cum trebuie.

E mai rău decât mine. Și, dacă ar fi să comparăm cu ce făceam eu la vârsta ei… Mi se pare că muncește mult mai mult decât mine la vârsta ei”, spunea Andreea Esca în cadrul podcast-ul „Cu inima la vedere”. 

ADVERTISEMENT