Life

Alexia, fata ale cărei brațe au fost replantate, a revenit la școală. Întâlnire emoționantă cu colegii și profesorii: “Dovada că minunile există”

Alexia Tudose, fata ale cărei brațe au fost replantate după accident, s-a întors la școală. Întâlnirea cu colegii și profesorii a fost una emoționantă.
02.02.2023 | 20:58
Alexia fata ale carei brate au fost replantate a revenit la scoala Intalnire emotionanta cu colegii si profesorii Dovada ca minunile exista
Alexia, fata ale cărei brațe au fost replantate, a revenit la școală. Sursa foto: Digi24, botoaninews.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexia Tudose a revenit la școală, la mai bine de o lună de când i-au fost replantate brațele după accident. Adolescenta de 15 ani și-a revăzut colegii și profesorii.

Alexia, fata ale cărei brațe au fost replantate după accidentul din Pașcani, a revenit la școală

Fata ale cărei brațe au fost replantate, în urma accidentului cumplit de autocar, și-a revăzut colegii de clasă. Profesorii și colegii s-au bucurat foarte mult să o vadă.

ADVERTISEMENT

Alexia Tudose a fost implicată într-un accident la Pașcani, dar a reușit să scape cu viață. Fata și-a pierdut brațele, iar medicii au făcut tot posibilul ca ea să le aibă înapoi.

După ore întregi în sala de operație, medicii au reușit să-i replanteze brațele Alexiei, iar starea fetei este tot mai bună pe zi ce trece.

ADVERTISEMENT

Acum s-a întors la școală și toată lumea a fost fericită să o revadă. Oamenii consideră o minune faptul că și-a recuperat brațele în urma accidentului suferit.

“Dovada că minunile există. E dimineaţă, e cam răcoare. Dar e o nouă zi, e AZI. Alături de cei mai faini puştani din Laurian, îmbrăţişând-o pe Alexia.

ADVERTISEMENT

Bine ai revenit în banca ta, fată dragă.”, au scris reprezentanții Colegiului Național ”A.T. Laurian” din Botoșani în dreptul unei imagini cu Alexia și cu colegii ei, potrivit botosaninews.ro.

La începutul anului, Alexia a invitat-o acasă pe Sidonia Susanu, medicul care i-a salvat viața în urma accidentului prin care a trecut. Cadrul medical s-a bucurat foarte tare de această revedere, mai ales văzând că recuperarea fetei merge foarte bine.

ADVERTISEMENT

“Fiind în vizită în Botoșani, nu am putut refuza invitația Alexiei. M-am bucurat nespus să o găsesc bine, fericită în mijlocul familiei, făcând pași importanți în recuperarea sa!”, a scris medicul pe rețelele sociale.

Alexia a fost externată din spital chiar de Anul Nou, iar cazul ei a impresionat toată România. După prima operație, în timpul căreia i-au fost replantate brațele și care a durat 20 de ore, fata a trecut prin alte șase intervenții chirurgicale.

Tânăra va fi nevoită să facă câte două ședințe de kinetoterapie săptămânal. În cel mult un an, Alexia își va putea folosi ambele brațe, potrivit medicilor.

ADVERTISEMENT
Tags: