Life

Alexia Țalavutis și Dima Trofim, terorizați de transformările de la Te cunosc de undeva: “Măcar să cad memorabil”

Concurenții Alexia Țalavutis și Dima Trofim sunt terorizați de transformările de la Te cunosc de undeva! Cei doi parteneri se tem să urce pe tocuri înalte și spun despre chelii că se lipesc și se dezlipesc foarte greu.
13.04.2022 | 15:12
Alexia Talavutis si Dima Trofim terorizati de transformarile de la Te cunosc de undeva Macar sa cad memorabil
ADVERTISEMENT

Alexia Țalavutis și Dima Trofim, care filmează în aceste momente pentru cel de-al 17 sezon de la Te cunosc de undeva!, sunt terorizați de transformările pe care le fac în cadrul acestui show. Cei doi concurenți sunt parteneri în această competiție, alături de alte șapte cupluri de concurenți. Alexia și Dima se tem să urce pe tocuri înalte, pentru a nu-și rupe picioarele. În plus, personajele cu chelie, pe care le interpretează în cadrul show-ului de la Antena 1, le dau și ele mari bătăi de cap.

De ce se tem Alexia Țalavutis și Dima Trofim la Te cunosc de undeva!

Alexia Țalavutis și Dima Trofim filmează în aceste zile pentru noul sezon al show-ului Te cunosc de undeva, de la Antena 1, ce va avea premiera în curând. Cei doi concurenți vor da din ei tot ce este mai bun pe scenă, alături de alte șapte perechi de concurenți.

ADVERTISEMENT

Ei se tem cel mai mult să urce pe tocuri înalte, atunci când se cere acest lucru pentru interpretarea unui anumit personaj.

”Pentru mine, fiecare moment pe scena Te cunosc de undeva! este o provocare. Chiar dacă am mai participat în sezonul 10 al transforming show-ului și știu ”cu ce se mănâncă”, emoțiile sunt aceleași – am rămas  marcat de transformările (greu de interpretat, fie vorba între noi) la care erau necesare tocuri cât mai înalte şi fuste cât mai scurte”, a declarat Dima Trofim.

ADVERTISEMENT

”Mi-am propus ca, dacă port tocuri şi cad, măcar să cad memorabil!”

Dima Trofim nu este îngrozit doar de tocurile înalte. În cadrul transformărilor de la Te cunosc de undeva,  concurenții mai sunt puși în situația de a se pune în pielea unui personaj cu o chelie. Din spusele lui Dima Trofim cheliile se lipesc și se dezlipesc foarte greu și se mai trezesc cu lipici în cap, chiar și după o săptămână.

”Nu mai spun de chelii, care se lipesc şi se dezlipesc foarte greu, încât şi după o săptămână mai găseşti urme de lipici prin păr… Tot ce pot să vă spun despre noul sezon este că mi-am propus ca dacă port tocuri şi cad, măcar să cad memorabil!”, a mărturisit, râzând, Dima Trofim, concurent la Te cunosc de undeva!

ADVERTISEMENT

Alexia Țalavutis urcă pe tocuri de 9.5 cm

Tocurile îi dau bătăi de cap şi partenerei sale, Alexia Ţalavutis. Perfecţionistă din fire, cântăreața este terorizată la gândul că și-ar putea luxa glezna, doar o singură mișcare greșită. La filmările pentru Te cunosc de undeva!, Alexia a filmat pe tocuri de 9.5 cm.

„Am multe momente de coregrafie şi, de cele mai multe ori, pe tocuri de 9.5 cm. Este nevoie de o singură mişcare necontrolată ca să ajung cu glezna luxată, daaaaar, încerc să nu mă gândesc mult la asta  Sunt optimistă şi fac tot ce îmi stă în putinţă ca show-ul să fie cât mai spectaculos!”, susține Alexia.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor afla în curând cum se vor descurca aceștia pe scena de la Te cunosc de undeva!, în sezonul al 17-lea al show-ului de la Antena 1. Producătorii emisiunii promit scene memorabile și transformări uluitoare.

Show-ul este  prezentat de Alina Pușcaș și Pepe, iar juriul este alcătuit din următorii: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Alexia are 31 de ani, iar Dima are 32 de ani. Concurentul de la Te cunosc de undeva! a devenit tată de fetiță anul trecut.

ADVERTISEMENT