Sporturi

Alexis Ohanian i-a trimis soţiei sale, Serena Williams, un mesaj de susţinere înaintea finalei de la US Open 2018. Video

08.09.2018 | 22:10
Alexis Ohanian ia trimis sotiei sale Serena Williams un mesaj de sustinere inaintea finalei de la US Open 2018 Video

Alexis Ohanian i-a trimis Serenei Williams un mesaj de susţinere înaintea finalei de la US Open 2018. Ce a transmis soţul fostului lider mondial din WTA.

Serena Williams – Naomi Osaka, finala US Open 2018, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se va disputa sâmbătă, de la ora 23:00. Vezi toate detaliile despre meciurile de la US Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Flushing Meadows.

Serena Williams este foarte aproape de a reuşi o performanţă istorică. La US Open 2018 ar putea obţine cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam al carierei, pe care îl caută de mai bine de un an. Ar aduce-o pe Serena la egalitate cu Margaret Court pe primul loc în topul jucătoarelor care deţin cele mai multe titluri majore. Ar putea fi al şaptelea titlu la Flushing Meadows şi primul după o pauză de patru ani, ultimul fiind obţinut în 2014. Totul despre turneul de la Flushing Meadows.

Alexis Ohanian i-a trimis Serenei Williams un mesaj de susţinere înaintea finalei de la US Open 2018

Soţul Serenei Williams i-a transmis americancei un mesaj de încurajare la Flushing Meadows. “S-a luptat pentru viaţa ei, pentru copilul nostru, pentru recunoaştere, pentru egalitatea premiilor din tenis, pentru drepturile femeilor. Nu renunţă niciodată. Am făcut acest videoclip pentru Serena Williams nopatea trecută cu materiale de acum un an. Ajutaţi-mă să fiu sigur că vede acest videoclip! #teiubescserena”, a scris Alexis pe contul personal de Twitter.

Acum un an, pe 1 septembrie, Serena Williams dădea naştere primului său copil, o fetiţă pe nume Olympia, iar la fix un an distanţă este în cea de-a doua finală de Grand Slam de la revenire, după cea disputată la Wimbledon. Americanca a vorbit în nenumărate rânduri despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat în timpul sarcinii şi naşterii în urmă cu an, susţinând că a fost aproape de a-şi pierde chiar viaţa.

Serena Williams – Naomi Osaka, finala US Open 2018. Americanca, fără titlu la New York din 2014

Serena Williams mai are alte şapte titluri la Australian Open, tot şapte la Wimbledon, dar şi trei trofee la Roland Garros. Pe lângă acestea, a câştigat 14 titluri majore în proba de dublu şi alte patru la dublu mixt. În palmaresul ei absolut impresionant se mai adaugă şi cinci titluri la Turneul Campioanelor, dar şi patru medalii olimpice de aur. Este a doua finală de Grand Slam consecutivă, după cea pierdută la Wimbledon 2018, şi ar putea fi primul titlu după Australian Open 2017, atunci când americanca a luat o pauză de mai bine de un an, anunţând că este însărcinată.

Naomi Osaka a uimit lumea tenisului prin accederea în finala US Open. Nu mai reuşise niciodată să ajungă mai sus de turul 3 la Flushing Meadows. Cel mai bun rezultat al ei a fost obţinut în SUA, la Indian Wells, turneu de categoria Premier Mandatory, unde a reuşit să se impună chiar în acest an. Dacă pierde finala US Open 2018, Naomi Osaka va urca şapte poziţii, pe 12 WTA, iar dacă se va impune la Flushing Meadows va fi chiar pe locul şapte.

Serena Williams are asigurată o ascensiune de 10 poziţii în clasamentul WTA, până pe 16, iar dacă va reuşi să se impună în finala de astăză va ajunge pe locul 11, chiar peste adversara din ultimul act. Americanca urcă pe 7 în WTA Race dacă se impune şi ar lua o opţiune importantă pentru un loc la turneul campioanelor. Osaka va fi pe 4 în WTA Race dacă va câştiga finala.