Fotbal international

Alexis Sanchez a pariat pe demiterea lui Jose Mourinho! Ce sumă uriaşă a câştigat chilianul

21.12.2018 | 13:21
Alexis Sanchez, pariu pe demiterea lui Jose Mourinho. Chilianul a câştigat 20.000 de lire sterline

Pare greu de crezut, dar tabloidul britanic The Sun dezvăluie un lucru şocant petrecut în vestiarul lui Manchester United. Chilianul Alexis Sanchez a paritat o importantă sumă de bani pe demiterea antrenorului portughez Jose Mourinho! Omul pentru care The Special One s-a bătut cu şefii lui United în ianuarie 2018, pentru a-l deturna din drumul spre rivala Manchester City şi care a devenit, la insistenţele lui Mourinho cel mai bine plătit jucător din Premier League, se bucură şi totodată câştigă de pe urma plecării portughezului.

E drept, Alexis Sanchez a avut cât de cât decenţa de a nu fi făcut acest pariu la vreo casă de profil, nici măcar la una online. Pariul l-a pus cu colegul său de vestiar de pe Old Trafford, argentinianul Marcos Rojo, care nu a crezut nici un moment că acest lucru este posibil. Sanchez a fost atât de convins că pe Mourinho nu îl va prinde la Manchester încât a riscat să mizeze nu mai puţin de 20.000 de lire sterline. Şi acum jubilează public pentru inspiraţia de care a dat dovadă.

Bucuria lui Alexis Sanchez, dezavuată de suporterii lui Manchester United

Sanchez, care a fost departe la United de evoluţiile bune de la Arsenal, dar a fost apărat multă vreme de nemulţumirile fanilor şi de criticile presei chiar de către Mourinho, care a cerut răbdare pentru că jucătorul are nevoie de adaptare, nu a avut nici măcar decenţa de a se bucura pentru sine de predicţia care i-a ieşit. A scris pe grupul de chat creat pe Whatsapp de jucătorii de la United: “V-am spus că voi avea dreptate! Trebuia doar răbdare şi nimic mai mult. Rojo, acum îmi datorezi 20.000 de lire sterline!”

Alexis Sanchez, pariu pe demiterea lui Jose Mourinho. A pus pariu în vestiarul lui United cu argentinianul Marcos Rojo
Alexis Sanchez, pariu pe demiterea lui Jose Mourinho. A pus pariu în vestiarul lui United

Aceste declaraţii fără perdea din partea chilianului au iritat foarte mult pe fanii lui Manchester United, care îi reproşează jucătorului randamentul scăzut şi care îi face pe aceştia să se întrebe justificat dacă Sanchez nu va proceda la fel şi în viitor, cu un alt tehnician care nu îi convine. Ceea ce ar da serios apă la moară lui Mourinho, care fără a se exprima direct, a sugerat că există jucători în vestiar care nu se implică aproape deloc din diverse motive pentru binele echipei. Mou a avut mulţi duşmani în vestiar şi majoritatea şi-au exprimat făţiş satisfacţia pentru plecarea portughezului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri