Alexis Sanchez dezvăluie: “Atunci l-am văzut plângând pe Messi”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
12/02/2018, 09:57
Alexis Sanchez dezvăluie: “Atunci l-am văzut plângând pe Messi” GALERIE FOTO

Alexis Sanchez a trecut în această iarnă de la Arsenal la Manchester United, devenind cel mai bine plătit fotbalist din Premier League. Sud-americanul a jucat în cariera sa europeană, înainte de a ajunge în Premier League, la Udinese şi la Barcelona.

Pe Nou Camp a împărţit vestiarul cu vedeta catalanilor, Lionel Messi şi a rămas impresionat de trăirile profunde ale acestuia după unul dintre cele mai decepţionante şi mai dramatice momente trăite în comun pe Nou Camp, returul partidei cu Chelsea din semifinalele Champions League in 2012.

Alexis Sanchez spune că viaţa de fotbalist cere şi sacrificii

Emglezii au câştigat acasă cu 1-0, dar la Barcelona gazdele au ajuns să aibă 2-0, după care londonezii au redus din scor, dar au rămas în zece şi la acest scor tocmai Messi a fost cel care şi-a îngropat echipa, ratând un penalty. Chelsea a marcat apoi golul de 2-2 şi s-a calificat în finală.

“Sunt mulţi jucători care plâng la finalul unui meci sau dacă pierd o finală. Toate astea fac parte din fotbal. Ţin minte că în vestiarul Barcelonei l-am văzut pe Messi plângând după meciul cu Chelsea. Asta pentru ca jucătorii dau atât de mult pe teren! E normal să suferi când pierzi, după ce dai totul. Oamenii nu văd asta. Dacă îţi cumperi cumva o maşină mai scumpă spun că te-ai schimbat sau că te dai mare. Cred că fotbalul reuşeşte să salveze mulţi oameni. Poate să-ţi ofere o viaţă de lux, însă oamenii nu văd şi dincolo de acel lux. Sunt foarte multe sacrificii. Nu îţi vezi familia, ratezi ziua de naştere a mamei tale şi tot felul de lucruri asemănătoare.” 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.