Cele mai citite

Foto. Alexis Sanchez şi-a găsit conac în Manchester! Cât plăteşte pentru noua sa casă

Alexis Sanchez a început să se obişnuiască cu viaţa în Manchester. Internaţionalul chilian a semnat cu formaţia antrenată de Jose Mourinho şi este în căutarea unei case.
Autori: Razvan Nicolae, Valeriu Tache | 25.01.2018 | 18:44

Alexis Sanchez a semnat cu Manchester United la începutul săptămânii şi aşteaptă debutul în tricoul “diavolilor”. Internaţionalul chilian este în căutarea unei case, iar presa din Albion anunţă că noul star din formaţia antrenată de Jose Mourinho a pus ochii pe o vilă.

Cel mai bine plătit jucător din Premier League trebuie să scoată din buzunar două milioane de lire sterline pentru achiziţie. Astfel, Alexis Sanchez va putea fi vecin cu un alt jucător din echipa naţională a statului Chile.

Alexis Sanchez, pian în sufragerie

Claudio Bravo, de la Manchester City, deţine o vilă în apropierea viitoarei casei a lui Alexis Sanchez. Conacul în care va locuia vedeta celor de la Manchester United are cinci dormitoare, sală de gimnastică şi un garaj în care încap trei maşini. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

În sufrageria vilei se află un pian, lucru care îl va încânta pe Alexis Sanchez. Chilianul se relaxează deseori cântând la pian. Până când se va muta, fotbalistul de 29 de ani stă într-un hotel de lux din Manchester.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!