Fotbal international

Alexis Sanchez are probleme şi la United! Atacantul ar putea fi suspendat

Alexis Sanchez a plecat de la Arsenal la Manchester United după ce a intrat în conflict cu Arsene Wenger şi conducerea clubului.
26.01.2018 | 11:51
Alexis Sanchez are probleme şi la United! Atacantul ar putea fi suspendat
ADVERTISEMENT

Atacantul cumpărat de Jose Mourinho a scăpat de problemele de la trupa de pe Emirates, însă acum are probleme mult mai grave cu ofiţierii de la anti doping, conform unor informaţii dezvăluite de jurnaliştii de la Daily Mail.

Sanchez a fost vizat luni de un control anti doping, însă oamenii care l-au căutat la Colney, centrul de pregătire al lui Arsenal, nu l-au găsit pe chilian, deşi în datele conectate la Agenţia Antidoping el trebuia să se pregătească la Londra. Sud-americanul plecase însă deja la Manchester pentru a negocia ultimele detalii cu United în momentul în care a fost căutat.

ADVERTISEMENT

Alexis Sanchez ar putea să primească o suspendare de doi ani

Conform unui regulament intern, în Premier League, fotbaliştii trebuie să-şi actualizeze mereu datele, astfel încât să fie testaţi în orice clipă. Noul jucător al lui Manchester United nu s-a deranjat prea tare şi ar putea să fie suspendat doi ani dacă în următoarele luni absentează de încă două ori la examenele de dopaj.

Alexis Sanchez  a semnat în această iarnă un contract pe patru ani şi jumătate cu Manchester United şi urmează să încaseze 56 de milioane de lire sterline în această perioadă. Atacantul a fost implicat într-un schimb de jucători prin care Henrikh Mkhitaryan a ajuns la Arsenal, iar United a plătit şi o sumă de bani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri