Înţepături către fostul club! Sanchez a dezvăluit motivul plecării la United

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
10/02/2018, 14:26
Înţepături către fostul club! Sanchez a dezvăluit motivul plecării la United

Alexis Sanchez a plecat de la Arsenal în această iarnă la Manchester United şi a devenit cel mai bine plătit fotbalist din Premier League. Internaţionalul chilian a trimis câteva săgeţi către fosta sa echipă în timpul unui interviu.

Mijlocaşul ofensiv de 29 de ani a declarat că a ales-o pe Manchester United pentru că este cel mai mare club din Anglia. Cred că Manchester United este cel mai mare club din Anglia. Gândeam acest lucru încă de când eram mic, nu o spun doar pentru că sunt aici, pentru că sunt un tip onest şi nu mint niciodată”, a declarat Alexis Sanchez pentru Sky Sports.

Alexis Sanchez, salariu faraonic la Manchester United

Internaţionalul chilian a susţinut că a plecat de la Arsenal pentru că a vrut să se dezvolte ca fotbalist, dar şi pentru a câştiga trofee. Am plecat de la Arsenal pentru că am vrut să mă dezvolt şi să învăţ mai multe ca fotbalist, să experimentez lucruri noi la un club nou. Am venit să câştig trofee”, a mai precizat starul lui Manchester United.

Alexis Sanchez a bifat deja trei meciuri pentru Manchester United şi a reuşit să marcheze primul gol în tricoul “diavolilor”. Fotbalistul de 29 de ani are un salariu de 20,6 milioane de euro la formaţia antrenată de Jose Mourinho.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.