Life

Algoritmul loto care i-a înnebunit pe americani. Lozurile răzuibile nu mai țin de noroc dacă aplici o metodă simplă

Cum să extragi un loz răzuibil câștigător. Americanii au găsit o metodă care dă roade. Totul ține de aplicarea unui algoritm.
16.12.2022 | 17:36
Algoritmul loto care ia innebunit pe americani Lozurile razuibile nu mai tin de noroc daca aplici o metoda simpla
Cum să extragi un loz răzuibil câștigător. Sursa foto: afaceri. news
ADVERTISEMENT

Lozurile răzuibile fac furori în America. Aici, adepții jocurilor de noroc sau ai biletelor loto au găsit o metodă prin care să le extragă pe cele câștigătoare.

Cum să extragi un loz răzuibil câștigător. Ce metode folosesc americanii

Experții în jocurile de noroc din SUA susțin că lozurile răzuibile câștigătoare țin de anumite aspecte. Jared James, de exemplu, a inventat un algoritm, care are șanse mari de câștig.

ADVERTISEMENT

”În acest moment, când oamenii cumpără lozuri, merg și spun că lozul ăsta arată bine sau ăsta se simte norocos. Habar nu au ce cumpără. Noi analizăm date despre care oamenii nici nu știau că există”, a declarat Jared James, potrivit The Sun.

Bărbatul a creat Lotto Edge, în anul 2019, o tehnologie cu șanse ridicate de a obține bani. O tehnică pe care o utilizează Lotto Edge este perioada în care lozurile răzuibile îi pot îmbogăți pe jucători.

ADVERTISEMENT

Jared James a uimit cu trucul său presa din SUA și mai mulți oameni au fost surprinși să vadă că metoda lui este funcțională. O reporteriță de la WCNC, Savannah Levins și-a încercat și ea norocul, cumpărând 2 lozuri cu șanse mari de câștig.

După ce a aplicat Lotto Edge, Savannah a reușit să obțină 10 și 30 de dolari, iar o altă femeie, pe nume Bridget, a încasat 100 de dolari.

ADVERTISEMENT

Lozurile care promit mulți bani, de evitat

Un alt expert în jocuri de noroc, Joedy Adelman, spune că nu trebuie să fim atrași de lozurile care promit sume mari de bani, cum ar fi cele cu 50, 100 și 500 de dolari

”Lozurile astea sau orice numit similar (cu premii în bani cu numere) au cele mai proaste șanse de câștig. Există o șansă de câștig de la 1 la 8. Cele mai mari șanse de câștig e când cheltuiești cei mai mulți bani, a explicat Joe Adelman.

ADVERTISEMENT

O profesoară de matematică, cunoscută pe youtube ca Professor Essa, îi sfătuiește pe jucători să se orienteze către lozurile care au și alte premii, iar șansele de câștig pot fi mai mari dacă se cumpără mai multe lozuri în același timp.

ADVERTISEMENT