Alegeri 2024

Alianța Dreapta Unită, noi acuze la adrea PSD-PNL: ”Fac campanie intimidând oamenii liberi”

Alianța Dreapta Unită susține că actuala campanie electorală a fost una extrem de dificilă. Liderii alianței acuză coaliția PSD-PNL că a dus o campanie de intimidare.
07.06.2024 | 06:22
Alianta Dreapta Unita noi acuze la adrea PSDPNL Fac campanie intimidand oamenii liberi
Alianța Dreapta Unită, noi acuze la adrea PSD-PNL Susra foto: Alianța Dreapta Unită
ADVERTISEMENT

Ludovic Orban, președintele partdiului Forța Dreptei, și copreședintele Alianței Dreapta Unită, a afirmat că această campanie electorală a fost ”plină de amenințări și intimidări la adresa simpatizanților și voluntarilor Alianței Dreapta Unită”.

”Fac campanie intimidând oamenii liberi”

„Campania derulată în ultimele luni de zile arată clar că partidele-stat nu știu să își facă campanie, prezentând programe, făcând lucruri bune pentru oameni, garantând oamenilor drepturi, libertăți, o viață mai bună și o șansă la o carieră pentru fiecare român.

ADVERTISEMENT

PSD și PNL fac campanie intimidând oamenii liberi, fac campanie băgând frica în oasele oamenilor, amenințându-i cu toate abuzurile posibile pe care le pot realiza de pe funcțiile pe care le dețin temporar.

Sunt localități în țara asta unde candidații noștri au fost împiedicați să își facă campanie”, a acuzat Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Copreședintele Alianței Dreapta Unită a subliniat că „9 iunie este despre votul pentru a păstra România democratică! Singura forță politică ce are capacitatea să se lupte de la egal la egal cu coaliția toxică, cu un nou partid unic, cu un nou FSN, este Alianța Dreapta Unită”.

De asemenea, Ludovic Orban a menționat că bătălia pe care Alianța Dreapta Unită o dă nu este pentru a obține noi locuri de europarlamentari, de primari, de consilieri județeni sau de consilieri locali, ”ci este o bătălie pentru a apăra democrația în România, pentru că Alianța PSD – PNL este cel mai grav pericol pentru democrația din România”. 

ADVERTISEMENT

În plus, liderul partidului Forța Dreptei i-a îndemnat pe români să iasă la vot și a ținut să precizeze că cei care nu fac acest lucru ”încurajează tirania și lipsa de democrație”.

„Puterea, în orice societate democratică, este deținută de cetățeni. Cei care nu își exercită această putere de fapt încurajează tirania, încurajează lipsa de democrație și îi încurajează pe cei care le calcă în picioare zi de zi drepturile”, a conchis Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

„Alianța Dreapta Unită este singura forță politică care a stat vertical împotriva mafiei”

Pe de altă parte, Cătălin Drulă, președintele USR, a spus că Alianța Dreapta Unită a fost singura forță politică ce nu a cedat în fața amenințărilor primite în această campanie electorală și nu numai.

„Alianța Dreapta Unită este singura forță politică ce a stat vertical împotriva mafiei, suntem forța politică ce a creat PNRR. Nu am cedat în fața lui Rădoi, a lui Dumitrescu, nu am cedat amenințărilor. Nu o vom face niciodată. Vom fi alături de românii care își doresc modernizarea, cinstea.

Mergem la victorie pe 9 iunie. Le mulțumesc celor doi președinți, Eugen Tomac și Ludovic Orban, pentru această construcție politică unică, o construcție politică bazată pe un program, pe oameni serioși, pe generozitate și pe maturitate politică.

N-am împărțit țara în hălci de carne. Am stat să facem programe, să găsim cei mai buni candidați, oameni curajoși, care n-au cedat asalturilor PSD și PNL”, a declarat președintele USR, Cătălin Drulă.

”Nu risipiți votul”

La rândul său, președintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat că în această campanie electorală Alianța Dreapta Unită a fost ținta campaniilor de fake-news ale PSD și PNL.

„Dacă în București se poate, sigur se poate în toată țara. Vom reuși să scăpăm de pesedeul mare și pesedeul mic vopsit în galben.

9 iunie este despre viitor, despre o Românie fără PSD și PNL. Este momentul să ne mobilizăm, să nu ne lăsăm păcăliți de propagandă. Este esențial să ieșim la vot. Nu risipiți votul. Doar așa putem trimite în opoziție ciuma roșie.

Pe 9 iunie se dă o bătălie între dreptate și stagnare, între dreapta și stânga care aduce sărăcie. Vă invităm să ieșiți la vot. A protesta prin neimplicare este ceea ce își doresc Ciucă și Ciolacu. Românii onești, corecți, să nu iasă la vot.

Este momentul să le dați o lecție prin participarea la vot”, a transmis Eugen Tomac, președintele PMP.

Material susținut de Partidul Forța Dreptei – Alianta Dreapta Unita CMF: 41240007

ADVERTISEMENT
Valeriu Iftime a anunțat victoria în alegerile de la Botoșani, apoi a aflat...
Valeriu Iftime a anunțat victoria în alegerile de la Botoșani, apoi a aflat rezultatele parțiale. Lovitură pentru finanțatorul din Superligă
EXCLUSIV A început Al Treilea Război Mondial și nu realizăm? Primul general român...
EXCLUSIV A început Al Treilea Război Mondial și nu realizăm? Primul general român pregătit de americani la Harvard vine cu vești proaste
EXCLUSIV | Ionel Ganea râde de Edi Iordănescu: „Cine se crede el, Nostradamus?”....
EXCLUSIV | Ionel Ganea râde de Edi Iordănescu: „Cine se crede el, Nostradamus?”. Dintre cine se va alege noul selecţioner, după EURO 2024
Cine este cel mai tânăr primar din Gorj. I-a luat locul fostului edil,...
Cine este cel mai tânăr primar din Gorj. I-a luat locul fostului edil, condamnat cu două luni înainte de alegeri
Raza mea de soare! Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita...
Raza mea de soare! Fiul lui Ion Ţiriac, fotografie rară alături de iubita lui! Radiază de fericire împreună
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
REZULTATE OFICIALE ALEGERI! Răsturnare de situație în ROMÂNIA
REZULTATE OFICIALE ALEGERI! Răsturnare de situație în ROMÂNIA
Toată lumea îl știe pe Razvan Simion, dar nu multă lume știe cum...
Toată lumea îl știe pe Razvan Simion, dar nu multă lume știe cum arată mama sa. Ipostaza rară cu Mariana Simion
Apple anunță schimbări. Actualizări garantate pentru utilizatorii iPhone
Apple anunță schimbări. Actualizări garantate pentru utilizatorii iPhone
Invitații la nunta lui Răzvan Simion și-au golit buzunarele! Cu banii de dar...
Invitații la nunta lui Răzvan Simion și-au golit buzunarele! Cu banii de dar făceai lejer un concediu pentru toată familia în Grecia, Turcia sau Egipt
Ciolacu și Grindeanu au dispărut în momentul în care Firea a intrat în...
Ciolacu și Grindeanu au dispărut în momentul în care Firea a intrat în curtea sediului central
Diferența mare de vârstă dintre Nicu Paleru și soția sa, Cristina. Pentru ea...
Diferența mare de vârstă dintre Nicu Paleru și soția sa, Cristina. Pentru ea și-a părăsit fosta soție