Life

S-a rupt alianța dintre Viviana Sposub și Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil! Răsturnări de situație în gala din 18 decembrie

S-a rupt alianța dintre Viviana Sposub și Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil! Fotomodelul a decis să nu mai depindă de nimeni în competiție, iar de acum va fi pe cont propriu.
18.12.2021 | 13:19
Sa rupt alianta dintre Viviana Sposub si Raluca Dumitru de la Bravo ai stil Rasturnari de situatie in gala din 18 decembrie
Raluca Dumitru și Viviana Sposub, concurente la Bravo, ai stil. Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru a decis să nu mai formeze nicio alianță la Bravo, ai stil. Fotomodelul și Viviana Sposub au avut până acum o relație destul de apropiată, însă lucrurile se schimbă începând cu gala care va fi difuzată pe 18 decembrie.

O nouă eliminare va avea loc diseară în show-ul difuzat de Kanal D. Tematica galei este „noaptea dintre ani”. Concurentele s-au pregătit intens pentru a prezenta cele mai tari ținute de Revelion.

ADVERTISEMENT

În prim plan vor fi Raluca Dumitru și Viviana Sposub, cele care au anunțat că nu mai formează nicio alianță. Vestea i-a luat prin surprindere pe fani, având în vedere că fetele săreau una în apărarea celeilalte atunci când erau implicate în anumite conflicte.

S-a rupt lanțul de iubire dintre Raluca Dumitru și Viviana Sposub de la Bravo, ai stil

„Nici nu mai sunt în nicio alianță. Sunt singură”, spune Raluca Dumitru la machiaj.

„Am aflat acum de dispariția alianței”, spune cu surprindere Viviana Sposub, lăsată cu ochii-n soare de Raluca.

ADVERTISEMENT

„Și eu aș fi rupt-o și este ceva normal”, comentează Nicoleta Dragne ultimele mișcări de trupe din emisiune.

Un alt eveniment care va marca gala va fi eliminarea uneia dintre concurente. S-a zvonit în ultima vreme că Nicoleta Dragne ar urma să plece din concurs.

ADVERTISEMENT

Inițial s-a spus că ar fi fost dată afară, însă blondina a apărut pe Instagram precizând că nu a dat nimeni afară și că dacă va pleca, va pleca conform regulamentului, în urma eliminării.

Fotomodelul, conflicte pe bandă rulantă

Ultimele ediții ale emisiunii au fost extrem de tensionate. Raluca Dumitru a intrat în cele mai multe discuții cu fetele. Noua ei rivală de câteva zile este Amna, cea cu care vedeta s-a certat de la un loc de parcare.

ADVERTISEMENT

Între cele două s-au aruncat vorbe grele, iar în cadrul uneia dintre emisiuni, Raluca a plecat din platou nemaisuportând s-o asculte pe Amna.

În replică, Amna a spus despre Raluca Dumitru că are un comportament abuziv și i-a sugerat să își gestioneze mai atent frustrările.

Și Adina Halas i-a luat apărarea Amnei, spunând că Raluca are o atitudine greu de suportat. Ambele au spus că nu au nimic personal cu Dumitru, dar că al ei comportament nu este cel mai potrivit, căci îi sare țandăra și se răstește din orice.

ADVERTISEMENT