Life

Alianțele încâlcite din tabăra Faimoșilor de la Survivor România. Cum au ajuns Elena Chiriac și Laura Giurcanu apropiate, de fapt

Se fac și se desfac prietenii și alianțe în tabăra Faimoșilor de la Survivor România. TJ Miles, Elena Chiriac și Rengle sunt în mijlocul mutărilor de ultim moment.
28.02.2022 | 20:25
Aliantele incalcite din tabara Faimosilor de la Survivor Romania Cum au ajuns Elena Chiriac si Laura Giurcanu apropiate de fapt
ADVERTISEMENT

De când a apărut exilul, în tabăra Faimoșilor se schimbă alianțele aproape peste noapte. De la ediție la ediție, fiecare ține cu altcineva, iar conflictele apar pe nepusă masă între persoane care până mai ieri se înțelegeau de minune.

Alianțe și conflicte neașteptate în tabăra Faimoșilor de la Survivor România

Telespectatorii au observat că echipa Faimoșilor se scindează tot mai mult. Dacă până acum existau două bisericuțe evidente, acestea au început să fie și mai multe. CRBL continuă să fie pe cont propriu, singur împotriva tuturor, tactică pe care o abordează mai nou și Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Laura Giurcanu s-a apropiat mai mult de Elena Chiriac, cu care nu se suporta la început, în timp ce aceeași Laura continuă să fie amica specială a lui Rengle, care nu-l suportă pe TJ Miles.

Rengle îl simte pe TJ Miles aproape, în timp ce tiktoker-ul începe să o enerveze pe Laura Giurcanu. Deja pare cam amețit totul, nu? Să o luăm cu începutul. Cum au ajuns Laura și Elena Chiriac apropiate?

ADVERTISEMENT

Cele două au început să vorbească din ce în ce mai mult în ultimele zile, după ce Laura a început să fie bârfită de Rengle, iar TJ nu îi mai inspiră nici el încredere. „În ultimele zile nu am mai simțit deloc nevoia să mai stau cu TJ. Am simțit să stau cu Elena, cu care nu aș fi crezut că o să stau vreodată. Avem multe în comun”, este explicația dată de Laura Giurcanu, în show-ul de la PRO TV.

„Emil a avut toate șansele să arate că poate pe traseu”

De cealaltă parte, Elena Chiriac a explicat de ce îl critică des pe Emil Rengle: „Emil a avut toate șansele să arate că poate pe traseu. A avut șansa că este capabil, că are… cum să zic, are tot ce-i trebuie”.

ADVERTISEMENT

Cel mai nou conflict, între Zmărăndescu și TJ Miles a venit de la faptul că TJ l-a nominalizat pe luptător pentru a merge în exil, considerându-l cel mai slab dintre Faimoși.

Apoi, îi mai avem pe cei doi concurenți intrați recent, Natalia Duminică și Marian Drăgulescu, care se mențin destul de neutri deocamdată, formând cumva propria lor bisericuță. Cu o mică specificație: Natalia este un pic mai apropiată de Rengle și Giurcanu.

ADVERTISEMENT