Sport

Aliat surpriză pentru Gigi Becali în războiul cu Talpan: „FCSB e Steaua! Trebuie să joace în Ghencea”

19.02.2020 | 21:25
Aliat surpriza pentru Gigi Becali in razboiul cu Talpan FCSB e Steaua Trebuie sa joace in Ghencea
ADVERTISEMENT

Ioan Andone, fostul mare jucător al lui Dinamo, este de partea FCSB în „războiul” cu CSA Steaua, sau Steaua Armatei cum o alintă fanii. Actualul manager al celor de la FC Voluntari crede că Gigi Becali ar trebui să joace în Ghencea, după renovarea arenei, fiindcă FCSB e „adevărata Steaua”.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,60 este cota pentru „peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Ioan Andone ține cu Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua

„Fălcosul” a subliniat faptul că FCSB ar trebuie să fie considerată adevărata continuatoare a Stelei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Eu cred că asta-i Steaua! E continuatoarea! Cealaltă? E o prostie lupta aia de acolo! Sunt tare curios cine devine proprietar pe stadion. Cum să fie Armata când se face pe banii noștri?

ADVERTISEMENT

 Cine conduce stadionul? Talpan? Cu ce bani e făcut stadionul? Cu banii noștri, din taxele pe care le plătim”, a explicat Andone.

Fostul antrenor crede că FCSB ar trebui să joace în Ghencea, fiind îndreptățită să facă acest lucru pentru că ar fi adevărata Steaua.

ADVERTISEMENT

Păi, cum să hotărască Talpan sau Ministrul Apărării? Acolo trebuie să joace și FCSB, care eu cred că asta-i Steaua! Nu e făcut stadionul din banii Armatei, trebuie să joace acolo! Merită Armata un asemenea stadion?

Câte terenuri sunt libere în București de ce nu s-a investit într-un alt stadion? Uitați-vă la Dinamo, care rămâne fără stadion. Nu e corect!”, a explicat Andone într-un dialog cu Ovidiu Ioanițoaia, în timpul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone și Gigi Becali, prieteni în afara gazonului

Cu toate că vorbim despre un fost mare dinamovist, Ioan Andone și despre Gigi Becali, patronul FCSB, relația dintre cei doi este extrem de strânsă. De altfel, în trecut Andone a mărturisit că Becali se sfătuiește cu el în diferite chestiuni fotbalistice. Cu toate acestea, așa cum este și cazul lui Marius Șumudică, Ioan Andone ar refuza o colaborare pe plan profesional cu Becali.

„Eu cu Gigi? Ha,ha! Nu, niciodată! Nici sub formă de glumă să nu mai spuneți asta!”, a reacționat Andone în trecut atunci când a fost întrebat dacă ar accepta să vină antrenor la FCSB.

  • 140 de meciuri a antrenat-o Ioan Andone pe Dinamo
ADVERTISEMENT