ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Veste teribilă pentru FCSB şi Alibec: “Ori operaţie, ori stă 4 luni”

Denis Alibec are o pubalgie care îi dă mari bătăi de cap. Atacantul nu a reuşit încă să marcheze în Liga 1 Betano, iar în ultimele meciuri a fost schimbat rapid de către Nicolae Dică....
Autor: Mirela Apostol | 02.10.2017 | 00:01
Veste teribilă pentru FCSB şi Alibec:

Denis Alibec are o pubalgie care îi dă mari bătăi de cap. Atacantul nu a reuşit încă să marcheze în Liga 1 Betano, iar în ultimele meciuri a fost schimbat rapid de către Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

“Are probleme medicale, care îl împiedică să se prezinte în cea mai bună formă. Are o pubalgie. Întrebaţi fotbaliştii care au suferit de aşa ceva, să vedeţi cât de îngrozitoare e afecţiunea asta. Nu-l lasă să-şi facă jocul”, a spus Mihai Stoica. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Alibec, accidentat: “Pierde toate duelurile!”

Ianis Zicu a vorbit despre problema de care suferă Denis Alibec şi spune cât de gravă este această afecţiune: “Eu am avut pubalgie şi ştiu foarte clar. Dacă nu te operezi şi stai cât trebuie sau dacă nu stai în totalitate 3-4 luni, nu o să-ţi treacă niciodată. Ai impresia că eşti bine după două-trei săptămâni, intri, dar nu poţi face niciun lucru 100%. El este un jucător care proteja foarte bine mingea. Am văzut cu toţii în ultimele sezoane. Acum, pierde aproape toate duelurile cu fundaşii adverşi tocmai din acest motiv, din punctul meu de vedere”, a spus Ianis Zicu.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci în care Denis Alibec a evoluat este derby-ul cu FC Dinamo Bucureşti, din Liga 1 Betano. Atacantul a fost înlocuit la pauza meciului de pe Arena Naţională cu Harlem Gnohere, iar la partida din grupele Ligii Europa cu Lugano a fost lăsat acasă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!