Transferurile, SUSPENDATE! Pactul făcut de jucătorii campioanei

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
18/07/2016, 12:13
Transferurile, SUSPENDATE! Pactul făcut de jucătorii campioanei

Astra a dat lovitura sezonul trecut, cînd s-a detaşat în cîştigătoare a titlului în faţa Stelei, motiv pentru care mai mulţi jucători au primit oferte. Între aceştia, Alibec şi Lung Junior!

În iarnă, oficialii giurgiuvenilor, sigur, dirijaţi de patronul Ioan Niculae, atunci, după gratii, au renunţat la doar doi jucători, deşi cererea era mult mai mare! Budescu şi Enache au fost sacrificaţii pentru ca echipa, cu probleme financiare, să poate continua campionatul cu şanse la titlu. Şi Astra a dat lovitura, însă fotbaliştii şi-au cerut drepturile, anume, să fie lăsaţi să se transfere. Este vorba, în special, de Alibec, Lung, De Amorim şi Junior Moraes.

Promisiunile fotbaliştilor

Cei patru jucători au oferte de la echipe de afară şi nu vor să rateze şansa de a juca pe salarii mult mai mari decît au acum la Astra. Totuşi, ei au ajuns la o înţelegere cu şefii giurgiuvenilor. Anume, au promis că vor rămîne la echipă pentru turul trei preliminar din Liga Campionilor şi, dacă echipa se califică, şi pentru play-off-ul competiţiei.

”Cu Alibec e mai greu, s-a accidentat, unde să se mai transfere acum? Oferte a avut, problema e să se recupereze cît mai repede… Am vorbit cu jucătorii, cu Lung, cu Alibec, cu Amorim sau Junior Morais, am căzut la o înţelegere cu ei. Sînt jucători cu mare caracter. Au promis că nu vor pleca decît după tururile din cupele europene”, a declarat Petre Buduru, preşedintele Astrei, pentru FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×