STEAUA. Astra a făcut anunţul! Cît îl costă pe Gigi aducerea lui Alibec

UPDATE 22:23 / Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a dezvăluit care este suma pentru care clubul giurgiuvean este dispus să renunţe la Denis Alibec, fotbalist curtat intens de Steaua.

Alibec este jucător de trei milioane de euro!”, a anunţat Şumudică.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 17:26 / Laurenţiu Reghecampf a trimis un ultimatum către oficialii Astrei. Tehnicianul Stelei a dezvăluit că Becali aşteaptă răspunsul lui Ioan Niculae în privinţa cedării lui Alibec. Conform declaraţiilor celor două tabere, Steaua a oferit 900.000 euro în schimbul jucătorului de 25 de ani.

"Alibec e unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga I, ştim ce calităţi are, ştim ce poate face, el e jucătorul Astrei, cei de acolo ştiu dacă îl vînd sau nu, dacă oferta noastră e bună sau nu. E unul dintre cei mai buni atacanţi din România", a declarat Reghecampf.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Denis Alibec a înscris la revenirea pe gazon, după accidentarea din meciul cu Albania, de la turneul final. Golul său a adus egalarea, scor cu care s-a şi încheiat partida cu West Ham.

Alibec a vorbit şi despre un eventual trasnfer, dar şi despre revenirea lui Budescu.

”Sînt bucuros că am marcat. Se putea şi mai bine. Este greu, mai e mult de muncă. După două sprinturi nu mai puteam să alerg. Dar o să-mi revin.

Şumudică strigă la noi mult, dă indicaţii, s-a văzut că a revenit. Acolo va fi alt meci, spre să facem faţă situaţiei. Va fi mai greu”, a spus Alibec.

”Nu m-a sunat nimeni de la Steaua. Sînt al Astrei şi voi rămîne aici pînă cînd voi primi o ofertă concretă.

Sper să revină Budescu şi să facem din nou un cuplu în atac”, a spus atacantul.