Fotbal intern

Aliat neaşteptat pentru Alibec după eliminare: “Se vede o schimbare”

I-a luat apărarea lui Denis Alibec, după ce acesta a luat de gât un fotbalist advers şi a fost eliminat în amicalul cu Olimpik Doneţk. Antrenorul a vorbit şi despre starea accidentaţilor.
18.01.2018 | 18:37
Aliat neaşteptat pentru Alibec după eliminare:
ADVERTISEMENT

Steaua a încheiat primul stagiu de pregătire, cel din Antalya. Roş-albaştrii au pierdut cu 1-2 meciul împotriva lui Olimpik Doneţk, meci în care Denis Alibec a fost eliminat pentru că a strangulat un adversar (vezi aici video).

“Bălaşa va pierde primele zile din cantonament”

După meci, Nicolae Dică a vorbit despre starea accidentaţilor, această listă fiind destul de lungă şi îi include şi pe Budescu sau Teixeira: “Mă bucur că au revenit Benzar şi Planic, dar avem probleme cu Budescu, căruia i s-a umflat genunchiul.

ADVERTISEMENT

Pintilii este în continuare accidentat şi sper să revină cu echipa în cantonamentul din Spania. Tănase are probleme, Teixeira a făcut o tendinită şi Bălaşa care va pierde, cel mai probabil, primele zile ale cantonamentului următor” 

“Mă bucur că a venit Găman, ne bazăm pe el”

Nicolae Dică a anunţat că este bucuros de transferul lui Valerică Găman, fostul fundaş al lui Karabukspor fiind unul dintre jucătorii pe care antrenorul îi voia în lot: “Mă bucur că a venit şi Găman, un jucător foarte bun, care a câştigat titlul în Liga 1 şi pe care ne vom putea baza.

ADVERTISEMENT

Artur Jorge a evoluat mai puţin în prima parte a campionatului şi aveam nevoie de încă un fundaş, având în vedere accidentarea lui Bălaşa. Sperăm să vină şi Cristi Tănase, iar în afară de cei doi nu cred că va mai veni nimeni” 

“Se vede o schimbare la Alibec”

Denis Alibec nu a strălucit în confruntarea cu Olimpik Doneţk. Atacantul Stelei a fost eliminat după ce s-a luat la bătaie cu un adversar care l-a faultat. Antrenorul Stelei i-a luat apărarea atacantului şi spune că acesta se arată mult mai dispus la efort faţă de anul trecut: 

“Alibec s-a pregătit foarte bine. Este o schimbare pozitivă. Sper să o ţină la fel. Şi astăzi a avut o atitudine foarte bună. Mă bucur pentru el. S-a supărat pentru că l-au călcat pe tendoane de multe ori. Am avut şi un penalty neacordat. Din cauza asta s-a supărat, dar sunt mulţumit de atitudinea lui”, a spus Dică.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri