Oficialii de la FCSB, atacaţi: “L-au distrus psihic pe Alibec!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
10/12/2017, 22:50
Oficialii de la FCSB, atacaţi: “L-au distrus psihic pe Alibec!”

Internaţionalul român în vârstă de 26 de ani a reuşit să înscrie 2 goluri pentru FCSB în cele 19 meciuri jucate până în prezent, în toate competiţiile, iar acesta pare că şi-a pierdut postul de titular în faţa lui Harlem Gnohere, fotbalist care a ajuns la 12 goluri în Liga 1 Betano. 

Criticat de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc, Denis Alibec este apărat de Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), care susţine că FCSB l-a distrus psihic pe internaţionalul român în vârstă de 26 de ani. Mai mult, acesta se teme ca Nicolae Dică să nu fie în postura lui Denis Alibec, aşa cum a fost şi Rădoi.

Denis Alibec, apărat de Dumitru Dragomir

“Alibec este distrus psihic de FCSB, aşa cum mă tem sa nu fie distrus şi Dică aşa cum a fost şi Rădoi. Aceşti oameni foarte greu se mai ridică după o lovitură din asta. În momentul când l-ai plesnit o ia razna. Nu este genul de jucător în care să dai. Trebuie să procedezi cum a făcut Şumudică”, a spus Dumitru Dragomir.

Pe parcursul carierei, Denis Alibec a evoluat la echipe precum Farul Constanţa, Inter, KV Mechelen, FC Viitorul Constanţa, Bologn şi Astra Giurgiu. Atacantul a ajuns la FCSB pe 1 ianuarie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021. Cotat de site-urile de specialitate la 3.000.000 de euro, Alibec a jucat în 19 meciuri, a înscris 2 goluri şi a oferit 5 pase decisive.

3.000.000 de euro este cota lui Alibec, conform transfermarkt.com

Închide ×