Sare la gâtul staff-ului: “Trebuie vorbit cu preparatorul fizic”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
16/02/2018, 09:09
Sare la gâtul staff-ului: “Trebuie vorbit cu preparatorul fizic”

Denis Alibec s-a accidentat înainte de meciul cu Lazio Roma, din şaisprezecimile Europa League şi va sta pe bară cel puţin două săptămâni. Prim urmare, atacantul va rata derby-ul cu FC Dinamo Bucureşti, de duminică, dar şi returul de pe Olimpico.

Florin Lovin, cel care îl reprezintă pe Alibec este de părere că cineva trebuie să stea de vorbă cu preparatorul fizic de la echipă, Marian Lupu, pentru a avea mai multă grijă cu programul de antrenament al atacantului, care se accidentează tot mai des: ”A suferit o mică ruptură musculară, dar noi sperăm să nu fie atât de grav. Este destul de grav însă că se întâmplă atât de des astfel de accidentări la Denis. Trebuie vorbit clar cu preparatorul să facă exerciţii astfel încât să nu se mai întâmple genul acesta de accidentări”, a spus Florin Lovin.

Becali: “Alibec era supărat”

Patronul de la FCSB a dezvăluit discuţia avută cu Denis Alibec după ce acesta s-a accidentat: “Denis Alibec stă două săptămâni. Nu se poate îngrăşa porcul la Crăciun. Din dorinţa de a juca, a forţat. Ca să fie puternic acum. Trebuia să se gândească din timp. Îi părea rău, era supărat. După Real Madrid – PSG, i-am zis: ‘Uite, vezi vreunul gras aici? Era Benzema, şi ăla nu mai e. Era Higuain, aşchie şi el acum. Bine că ai început şi tu acum, două săptămâni le-ai pierdut’. Dar măcar să îl ţină. Păcat de el, era bun în meciurile astea”, a spus Becali.

Cu Denis Alibec accidentat, FCSB s-a impus în faţa lui Lazio Roma, scor 1-0, graţie reuşitei lui Harlem Gnohere. Vezi aici toate fazele din manşa tur a şaisprezecimilor Europa League

Închide ×