Fotbal intern

Alibec, apărat de o legendă de la FCSB! “Nu l-aş fi exclus din lot!”

Denis Alibec a fost exclus din lotul FCSB-ului pe termen nedeterminat din cauza mai multor incidente în care  fost implicat de-a lungul timpului, toate culminând cu ieşirea nervoasă de la partida...
20.10.2017 | 10:11
Alibec aparat de o legenda de la FCSB Nu las fi exclus din lot

Denis Alibec a fost exclus din lotul FCSB-ului pe termen nedeterminat din cauza mai multor incidente în care  fost implicat de-a lungul timpului, toate culminând cu ieşirea nervoasă de la partida cu FC Voluntari.

Atacantul Stelei a fost titular în meciul Stelei cu cei de la FC Voluntari, din Liga 1 Betano, atunci când ilfovenii şi-au inaugurat nocturna de pe “Anghel Iordănescu”. Evoluţia lui Alibec a fost un ştearsă, iar în minutul 84 al meciului, Nicolae Dică a decis să-l înlocuiască. William De Amorim a intrat pe teren, însă atacantul nu s-a dus la mijlocul terenului la schimbare, ci a ieşit prin altă parte, fără să îşi salute colegii sau staff-ul, şi a dat cu piciorul în uşa care ducea la vestiare. Totodată, când şi-a văzut numărul pe tabel ade schimbare, atacantul a aruncat banderola de căpitan către Florin Tănase, iar aceasta a scăpat pe jos. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Asta a fost picătura care a umplut paharul, iar Nicolae Dică a vrut să-l pedepsească pe atacantul său! Gigi Becali a fost cel care a anunţat a doua zi că Alibec a fost exclus din lotul echipei mari şi se antrenează singur, după un program conceput de “Nik” special pentru el. Pe lângă asta, Denis a fpst şi amendat cu o sumă uriaşă: 75.000 de euro. Fotbalul românesc a comentat situaţia jucătorului de la Steaua şi mulţi l-au condamnat pentru gesturile sale. Emeric Ienei, antrenorul cu care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni, a vorbit şi el despre ce se întâmplă cu Alibec şi atrage atenţia că poate s-a mers prea departe.

“Nu l-aş fi exclus pe Alibec!”

Ienei spune că ar fi trebuit ca cei din staff-ul FCSB-ului să aibă mai multe discuţii cu un jucător capricios aşa cum este Alibec şi să i se explice că trebuie să joace pentru echipa al cprui tricou îl poartă şi nu pentru propriile reuşite şi îl vede vinovat pe Nicolae Dică în acest aspect:  “Alibec a demonstrat că e un jucător valoros, dar din punct de vedere moral are multe lipsuri. Cei din conducerea tehnică ar trebui să discute cu el, să-i spună să joace pentru echipă. Dică trebuie să vorbească cu Alibec mai mult decât cu copilul lui. Totuşi, eu nu aş fi luat decizia de a-l exclude, chiar dacă a dat dovadă de o comportare destul de neplăcută”, a declarat Emeric Ienei la un post de televiziune.

Gigi Becali a anunţat când va reveni Alibec pe teren, la Steaua. Patronul FCSB a relatat o discuţie avută cu Nicolae Dică, spunând că i-a tranmis antrenorului că îl poate ţine pe bară atât timp cât doreşte, însă un singur lucru vrea: ca atacantul să fie pe teren în meciul retur cu Hapoel Beer Sheva de pe Arena Naţională, porgramat pe 2 noiembrie.