“Alibec are o lene ancestrală care-l domină! De unde să ştie să dea voleu?”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
10/04/2018, 12:46
“Alibec are o lene ancestrală care-l domină! De unde să ştie să dea voleu?”

Denis Alibec nu reuşeşte să revină la forma care l-a consacrat şi este criticat de Cornel Dinu. Legenda lui FC Dinamo Bucureşti spune că jucătorul lui FCSB este leneş şi Nicolae Dică nu ar mai trebui să îl introducă în teren.

“Alibec nu contează în continuare. Nu ştiu de ce se insistă cu el. O lene ancestrală care-l domină l-a făcut să nu îndoaie puţin piciorul de sprijin şi să se apelce pe o parte. Am mai spus, el provine din călăreţii tătari care 2000 şi ceva de ani au stat pe cal şi când îi pui pe pământ nu prea ştiu să meargă. Şi, atunci, de unde să ştie să dea voleu, să acopere mingea? A dat, pur şi simplu, o pasă la portar, într-o situaţie foarte bună de a marca”, a afirmat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Denis Alibec a fost titular în partida FCSB – Craiova 2-0, de pe Arena Naţională, însă a fost înlocuit în partea secundă cu Harlem Gnohere.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×