Alibec, interviu înainte de Lazio: “Mă simt minunat. Să se teamă!”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
06/02/2018, 14:39
Alibec, interviu înainte de Lazio: “Mă simt minunat. Să se teamă!”

Atacantul stelist l-a pus în gardă pe tehnicianul Simone Inzaghi că el este cel mai mare pericol pentru formaţia italiană şi a precizat că din trupa lazială se teme de golgeterul Ciro Immobile şi de portughezul Nani.

”Mă simt minunat la Steaua. Obiectivele mele pentru acest sezon sunt să câştigăm titlul, să trecem de Lazio şi să nu am accidentări. Nu plecăm capul, putem trece de Lazio. O victorie în meciul tur ar fi fundamentală”, a declarat Denis Alibec.

Alibec regretă că nu a avut noroc la Inter Milano

”Dacă vom câştiga acasă vom merge cu alt moral la Roma. Inzaghi trebuie să se teamă de mine. Immobile este extrem de periculos, a marcat foarte multe goluri în acest sezon. Cel mai teamă îmi este însă de Nani. Arsenal este favorită la victoria finală în Europa League. Au jucători de mare calitate, au experienţă, sunt cea mai puternică echipă din competiţie”, a mai spus atacantul stelist.

Denis Alibec a spus că are amintiri fantastice din perioada când a jucat la Internazionale Milano: ”Perioda cu Mourinho… ani frumoşi, de neuitat. A fost minunat pentru mine. Regret, cu puţin noroc aş fi încă acolo. Milano este a doua casă pentru mine”.

Întrebat dacă se gândeşte la o revenire în Serie A, Alibec a răspuns: ”Deocamdată, nu. Mă concentrez asupra prezentului şi mă descurc bine la Steaua. Cred că mi-am plătit păcatele. Vreau să-i batem pe Lazio şi să câştigăm titlul”.

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.